Recent, a beneficiat de un tratament cu celule stem Tony Robbins un binecunoscut  autor de cărți pentru dezvoltare personala, coach motivațional si trainer financiar.

Pe contul sau personal de pe Instagram (https://www.instagram.com/p/BiktYXYnrQp/) Tony Robbins a postat:

„Mă simt total învigorat după călătoria noastră în Panama din acest sfârșit de săptămână, în care am primit beneficiile transformative ale terapiei cu celule stem! Mulțumiri și un imens respect tuturor medicilor și personalului medical grijuliu și strălucit de la Institutul inovativ (de ultimă oră) pentru Celule Stem din Panama City. Celulele stem mi-au salvat umărul după ce m-am luptat cu dureri chinuitoare din cauza unei stenoze spinale și, mai recent, cu o ruptură musculară. Tratamentul cu celule stem este cu adevărat o inovație în sănătate de nivel următor, care poate face reversibilă uzura pe care o adunăm în corpul nostru și care împiedică bolile și rănile debilitante de la o evoluție continuă. Acest progres tehnologic va avea un impact asupra omenirii, prin noi moduri de schimbare a vieții – are potențialul de a transforma și salva MILIOANE de vieți.

Sunt foarte recunoscător că am fost beneficiarul unui astfel de tratament medical care-ți schimbă viața…”

Printre terapiile și tratamentele posibile cu celule stem se numără și cele care au la bază refacerile de țesuturi, cum este și terapia de care a beneficiat recent Tony Robbins.

Mulți specialiști în ceea ce azi se numește Medicina Regenerativă consideră că foarte curând vor putea fi aplicate terapii și tratamente – deși azi sunt încă în faza de experimentare – și  pentru afecțiuni ca: poliartrita reumatoidă, regenerarea măduvei spinarii dupa leziune, parodontoză, diabet, paralizii cerebrale, ciroza hepatică… și lista detaliată a bolilor cu perspectivă de vindecare cu ajutorul celulelor stem crește încontinuu.