Despre noi

Va putem asigura ca fiecare actiune a noastra are la baza standarde stiintifice si tehnice stricte.

La Euromedics Stem Life SA ne dedicam in exclusivitate domeniului legat de celule stem si sprijinim pastrarea acestui material biologic atat de pretios.

Image 2532

Compania noastra si-a propus sa fie alaturi de toate viitoarele mamici indiferent de posibilitatile financiare ale acestora.

In acest sens, dispunem de flexibilitate in ceea ce priveste modalitatea de plata. La noi puteti asigura viitorul copilului dumneavoastra.

Transparenta este o constanta in relatia noastra cu toti clientii si cu profesionistii din domeniul medical. Tuturor le oferim o perspectiva completa si clara a pasilor pe care-i facem in procesarea si stocarea celulelor STEM.

Euromedics, banca de celule STEM care le aduce clientilor si partenerilor sai siguranta si confortul unei relatii indelungate stabile si de incredere, se conformeaza standardelor de calitate cele mai inalte in privinta procesarii si stocarii sangelui si tesutului ombilical.

Image 3306

In continua perfectionare...

Certificarile primite, ISO si altele la care deja am aplicat – atesta calitatea serviciilor noastre si ne obliga la o pregatire permanenta a intregii echipe, de la biologii din laborator, pana la reprezentantii medicali.

Aceasta echipa formata din personal supercalificat si cu experienta in procesarea si stocarea celulelor STEM, detine la nivel inalt cunoasterea si priceperea necesare in aceasta activitate, foloseste tehnologie de ultima generatie si colaboreaza cu cei mai buni cercetatori si profesionisti in domeniu.

Euromedics detine metode stiintifice si protocoale proprii pentru a procesa doua tipuri de celule STEM:

  •  Celule STEM hematopoietice obtinute din sangele cordonului ombilical
  •  Celule STEM mezenchimale obtinute din tesutul cordonului ombilical

„Uitandu-ma in ochii clientului, ii pot spune ca alegandu-ne pe noi, pentru stocarea celulelor stem, poate fi sigur ca transportul, procesarea si stocarea se fac in cele mai bune conditii, 100%. In plus, daca are nevoie de ele – ceea ce noi speram sa nu se-ntample – noi ii vom fi alaturi, sa-l indrumam. Si cu ajutor din partea medicilor, si cu sprijin financiar. Odata ce ne alegeti si aveti probele stocate la noi continuam sa va consideram clientul nostru. La fel cum privim compania noastra ca pe o familie mai mare, asa va privim si pe voi, clientii, ca facand parte din aceasta mare familie.”

GEORGIOS SYKIOTIS – CEO Euromedics CRYO/BANK