Comisia Stiintifica

   Conduce si gestioneaza activitatea laboratorului.
   Trei dintre cele mai stralucite minti din Romania in acest domeniu, cu o bogata experienta si expertiza in medicina de laborator, medicina regenerativa si biologia celulelor stem, sunt persoanele responsabile pentru toata activitatea laboratorului, cat si pentru programele de cercetare si formare a intregii echipe, inclusiv a noii generatii de biologi.

SPECIALISTII NOSTRI

1 +
Ani de experienta
5000 +
Ore de studii cumulate
Banca de Celule Stem - Euromedics Cryo/Bank
Play Video
Banca de celule stem

Personalul

   Personalul medical si stiintific al companiei are specializarea si experienta necesara.
   Formarea si specializarea personalului stiintifico-medical este continua si se realizeaza prin informarea si participarea la congrese internationale, seminarii si sesiuni de formare.

   De asemenea, personalul stiintifico-medical al companiei se ocupa de organizarea seminariilor continue, de formarea si informarea medicilor, a moaselor si asistentelor din spitale unde are loc prelevarea probelor, asigurandu-se astfel colectarea cu succes a sangelui din cordonul ombilical.

   Laboratoarele bancii de celule stem Euromedics Cryo/Bank sunt dotate cu echipamente de inalta tehnologie. Toate etapele procesarii sunt efectuate in conditii sterile, in camere curate, in conformitate cu ISO 9001:2015. Personalul medical al laboratorului utilizeaza echipament de protectie steril de unica folosinta.

   In laboratoarele Euromedics Cryo/Bank separarea celulelor stem de celelalte componente ale sangelui ombilical se realizeaza cu aparatura de separare de ultima generatie.

   Manipularea probelor se face in spatii special amenajate, dotate cu hote in flux laminar, care garanteaza protectie maxima impotriva agentilor externi infectiosi.

   Numararea celulelor continute de fiecare proba se realizeaza cu aparatura speciala:

  • Analizor hematologic
  • Citometrie de flux

 

LABORATORUL SI APARATURA

   Verificarea microbiologica a probelor se realizeaza prin hemoculturi in sistem automat BactALERT.

   Congelarea celulelor stem se realizeaza cu aparatura de congelare treptata ICE CUBE aSY-LAB.

   Stocarea probelor se realizeaza in tancuri de stocare pe baza de vapori de azot. Monitorizarea temperaturii in tancul de stocare precum si a temperaturii ambientale, presiune si umiditate se face in mod automat, in orice moment informatia putand fi accesata online.

 

 Sistemul de securitate si supraveghere este compus din camere video si senzori de detectie incendiu si inundatie.

 Tot echipamentul electric si electronic este sustinut de un UPS cu putere mare. Acesta contribuie la functionarea continua si neintrerupta a tuturor activitatilor din cadrul bancii de celule stem.

Click pe iconita pentru a descarca fromularul EUROCET 

Ne poti da un Like sau lasa un Mesaj direct pe pagina de Facebook