Echipa noastra

EUROMEDICS Cryo-Bank acoperă în acest moment, prin reprezentanţii săi medicali, întreg teritoriul țării.

Alaturi de clienti si parteneri

Image 2510

Profesionistii nostri izoleaza si stocheaza celule stem, nu sange sau tesut integral. Protocoalele folosite de Euromedics sunt cele mai potrivite pentru a asigura pacientilor o grefa de calitate, acceptata de catre centrele de transplant din lumev.

Image 2515

Deasemenea, detinem un program de suport financiar in caz de transplant autolog, de pana la 213.000 Euro. Consilierea parintilor in astfel de cazuri se face in mod gratuit de catre Comisia stiintifica.

Image 2591

Totodata, atenta si la nevoile partenerilor din lumea medicala, sustinem proiecte de perfectionare pentru profesionistii din domeniul medical si incheiem parteneriate reciproc avantajoase cu spitale publice si private.

Image 2595

Oferim totodata flexibilitatea maxim posibila in satisfacerea cerintelor partenerilor si clientilor nostri. In functie de nevoile si posibilitatile acestora, personalizam ofertele si conditiile de colaborare, pentru a oferi un acces neingradit la servicii de cea mai inalta calitate cu cele mai competitive preturi

Image 2593

Relatia stabila pe termen lung oferita clientilor nostri este garantata si prin investitiile noastre in derulare. Acest lucru este posibil si multumita celor peste 10.000 de clienti, familii din Romania, care au ales sa-si asigure viitorul sanatatii copiilor lor cu ajutorul nostru.

Image 2597

In noul nostru sediu, modern si utilat dupa cele mai inalte standarde, si-a transferat activitatea, de curand, si laboratorul si bazinele de criogenare ale bancii noastre. Tot aici, in viitorul apropiat, se va crea si un centru de cercetare al acestor celule care creaza si salveaza viata.

Vă mulțumim pentru încredere!

Pentru orice solicitare de ofertă, întrebări, sugestii, cereri de informații suplimentare, puteți intra în legatură cu unul dintre reprezentanţii noștri.

Echipa noastră de consultanți medicali, repartizați pe maternitățile și spitalele din toată țara, precum și colegii de la birou, vă stau cu drag la dispoziție oricând.