Personalul nostru este pregatit sa va raspunda la orice intrebare, sa clarifice orice nelamurire sau sa va ghideze pas cu pas spre o colaborare cu noi.

   Nu ezitati sa ne contacti prin metodele afisate in aceasta pagina.

Va stam oricand la dispozitie!

Sediu: Birouri, Laborator - Str. Unirii, 83A, Bragadiru, Ilfov

Sediu: Birouri, Laborator, Casierie

Prin completarea formularului alaturat, puteti sa alegeti in mod expres ca datele personale pe care le completati sa fie sau nu pastrate si prelucrate de catre Euromedics Cryo/Bank (Stem Life S.A.) si ulterior sa puteti sau nu sa fiti contactati telefonic, prin email sau prin intermediul retelelor de socializare de catre Euromedics Cryo/Bank (Stem Life S.A.), pentru  transmiterea de informatii cu privire la ofertele de stocare a celulelor stem la nastere sau promotii ale Euromedics Cryo/Bank (Stem Life S.A.).

 

Ai intrebari? Nelamuriri? Trimite-ne un mesaj!

Facand click pe butonul “Trimite”, acceptati faptul ca am putea sa va prelucram datele, conform cu termenii descrisi aici. Puteti sa va razganditi in orice moment, să modificati datele personale  inregistrate la noi sau să solicitati dezabonarea si /sau stergerea acestor informatii din bazele noastre de date, contactandu-ne la: [email protected] sau [email protected]

ori facand click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricarui newsletter veti primi de la noi.

Cititi aici DECLARATIA noastra PRIVIND PROTECTIA  DATELOR PERSONALE. 

Pentru mai multe informatii privind protectia datelor dumneavoastra personale si polticile de confidentialitate ale Euromedics Cryo/Bank (SC STEM LIFE SA), mai puteti citi: Termeni de confidentialitate si Politica de cookies.

sau

Intra in legatura cu un reprezentant Euromedics

SC STEM LIFE SA, (Euromedics), e inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal cu nr. 18617. Afla despre Termenii de confidentialitate, aici.

Aboneaza-te la NEWSLETTER-ul EUROMEDICS, AICI.

Dand click pe butonul de abonare, consimti ca Euromedics (StemLife SA) sa-ti foloseasca datele pentru a-ti trimite informari, promotii si oferte.

Ne poti da un Like sau lasa un Mesaj direct pe pagina de Facebook