Image 3359 Image 3361

Intrebari frecvente

Sună direct reprezentantul Euromedics din zona ta.

Kit-ul de colectare a sangelui si tesutului contine:
• Materialele necesare pentru colectarea sangelui ombilical
• Materialele necesare pentru colectarea tesutului de cordon ombilical
• Materialele necesare pentru colectare aprobelor de sange de la mama
• Dosarul cu documentele infomative si cu documentele ce trebuie completate
• Cutie speciala de transport
• Logger de temperatura pentru monitorizarea temperaturii in interiorul kit-ului

Celulele stem pot fi folosite de catre copilul dumneavoastra, de catre toata familia sau de catre rude in functie de gradul de compatibilitate. In cazul transplantului “autolog”, adica a folosirii celulelor chiar de copilul insusi, exista compatibilitate de 100% . Fratii copilului au sansa de 1 la 4. Procentul de compatibilitate in general este mai mare intre persoanele inrudite.

Dupa criogenizarea cu succes a celulelor stem, STEM LIFE va va trimite un certificat, in care va fi mentionat codul (codul de bare) care a fost dat probei pentru identificare, numarul celulelor nucleate (CD45+), numarul de celule stem hematopoietice (CD34+),si viabilitatea celulelor, numarul de cellule stem mezenchimale, precum si rezultatele testelor microbiologice.

Nu. Se urmeaza exact aceeasi procedura nepericuloasa si nedureroasa cu cea a nasterii naturale.

Nu. Livrarea celulelor stem se face in mod gratuit de catre compania noastra.

Transplanturile pentru copilul insusi se asteapta sa aiba rezultate foarte bune. Sunt anumite boli, cum ar fi Boala Wolman, Aplazia pura a seriei eritrocitare, sindromul Omenn etc in care nu se poate face transplantul autolog cu celule stem hematopoietice din sange de cordon ombilical, dar afectiunile de acest tip sunt foarte rare. Totusi in caz de probe recoltate de la copil cu astfel de afectiuni pot fi folosite pentru transplant alogen.

Colectarea sangelui ombilical se realizeaza prin punctia cordonului ombilical de catre medicul obstretician dupa ce cordonul a fost taiat si inlaturat, imediat dupa nastere. Este o procedura extraordinar de rapida, nedureroasa si care nu prezinta absolut nici un pericol pentru mama sau copil.

In cazul in care este nevoie de proba stocata pentru a o folosi (transplant), parintii vor informa STEM LIFE si societatea va pregati celulele stem in baza indicatiilor care le-a primit de la medicul curant precum si de la spitalul (central de transplant) unde vor fi transferate.
STEM LIFE va asigura pe cat posibil transportul imediat si livrarea pungii cu celule stem (grefa de transplant).

Image 3353

Euromedics Cryo/Bank

Mărturiile părinților

Folosesc acest prilej pentru a vă transmite prezenta scrisoare de mulțumire ca semn de apreciere și respect pentru felul în care am fost abordată de reprezentanții societății Euromedics Cryobank, la târgul Baby Boom Show - ediția octombrie 2023. Astfel, în calitatea mea de viitoare mămică, la standul companiei dumneavoastră am beneficiat de servicii de consultanță în domeniul prelevării celulelor stem la naștere, mi-au fost aduse la cunoștință informații extrem de prețioase, precum rolul și importanța acestora în viața ulterioară a nou născutului și mi-au fost prezentate pachetele de stocare. Menționez că, dacă până în prezent nu eram adepta prelevării de celule stem, poate și din cauza deficienței de cunoștințe în domeniu, în urma interacțiunii cu specialistul societății dumneavoastră, a referințelor bune pe care le-am dobândit cu privire la această procedură și a prezentării pachetelor de stocare, am decis ca la naștere să recurg la efectuarea recoltării celulelor stem prin intermediul Euromedics CryoBank . Vă rog să faceți posibilă transmiterea celor mai sincere și alese mulțumiri reprezentanții societății pentru competențele tehnice deosebite, educația și atitudinea exemplare, un OM cu o pregătire profesională dar și cu trăsături de caracter care fac cinste companiei dumneavoastră. Totodată, doresc să vă mulțumesc dumneavoastră pentru modul deosebit în care vă exercitați funcțiile manageriale, pentru contribuția extrem de valoroasă în cadrul companiei, calități dovedite în exprimarea devotamentului și comportamentului etic al angajaților Euromedics Cryobank în relația cu clienții. Cu speranța unei colaborări viitoare, vă mulțumesc și vă doresc mult succes în activitatea dumneavoastră și a întregii echipe Euromedics.

Atunci când iei decizia, ca mama singura sa aduci pe lume un copil, răspunderea este enorma și a ta in mod exclusiv. Decizia de a recolta și stoca celule stem este foarte importanta. Reprezentantul medical al companiei Euromedics mi-a captat imediat interesul prin prompitudinea și profesionalismul de care a dat dovada. Mi-a oferit un serviciu  de o calitate  excelenta in toate etapele procesului și mai presus de toate, banca de celule stem mi-a inspirat încredere datorita gradului de dotare a laboratoarelor și procedurilor foarte stricte de control al calității. Adevarul este ca am simțit Euromedics ca parte din familia mea, datorita deschiderii cu care mi-au răspuns la toate întrebările și au găsit soluții la toate problemele cu care m-am confruntat.

Una dintre îngrijorările mele pe perioada sarcinii, a fost sa găsesc o banca Atunci când iei decizia, ca mama singura sa aduci pe lume un copil, răspunderea este enorma și a ta in mod exclusiv. Decizia de a recolta și stoca celule stem este foarte importanta. Reprezentantul medical al companiei Euromedics mi-a captat imediat interesul prin prompitudinea și profesionalismul de care a dat dovada. Mi-a oferit un serviciu  de o calitate  excelenta in toate etapele procesului și mai presus de toate, banca de celule stem mi-a inspirat încredere datorita gradului de dotare a laboratoarelor și procedurilor foarte stricte de control al calității. Adevarul este ca am simțit Euromedics ca parte din familia mea, datorita deschiderii cu care mi-au răspuns la toate întrebările și au găsit soluții la toate problemele cu care m-am confruntat.de celule stem care sa îndeplinească toate cerințele mele, având in vedere ca ma gândeam la viitorul gemenilor mei. Cautam o banca de celule stem din Romania, care sa fie acreditata și certificata de către autoritățile romane, pentru a avea o calitate buna a serviciilor de stocare pe termen lung. Colaborarea cu Euromedics a început cu o discuție telefonica cu unul dintre reprezentanții medicali, care s-a dovedit a fi o persoana foarte serioasa. După discuția telefonica, mi-a trimis imediat oferta, după care a urmat semnarea contractului. Totul a fost foarte bine explicat. Promptitudinea și seriozitatea companiei au continuat și după ce probele biologice au fost ridicate de la spital. Certificatul de stocare mi-a fost trimis exact la momentul stipulat in contract. Am ales Euromedics și am beneficiat de seriozitate, promptitudine, servicii de calitate și un viitor mai sigur pentru gemenii noștri.

Am dori sa mulțumim echipei Euromedics pentru profesionalismul de care a dat dovada într-un moment unic din viata noastră. Am avut parte de toată atenția lor. Ne-au explicat cu răbdare atât importanta recoltării de celule stem cat și avantajele și limitările acestui domeniu. Recoltandu-i celulele stem la naștere, cred ca am făcut cea mai buna alegere pentru viitorul copilului nostru. Cu siguranța voi recomanda serviciile companiei de fiecare data când voi avea ocazia!Am dori sa mulțumim echipei Euromedics pentru profesionalismul de care a dat dovada într-un moment unic din viata noastră. Am avut parte de toată atenția lor. Ne-au explicat cu răbdare atât importanta recoltării de celule stem cat și avantajele și limitările acestui domeniu. Recoltandu-i celulele stem la naștere, cred ca am făcut cea mai buna alegere pentru viitorul copilului nostru. Cu siguranța voi recomanda serviciile companiei de fiecare data când voi avea ocazia!