Premii de Sărbătoare!

Înscrie-te între 30 septembrie și 20 decembrie, ora 10:00 a.m. și poți să câștigi de Sărbători unul dintre cele 7 (șapte) premii, la noul nostru concurs.

  • Marele premiu – Cărucior 3 în 1, BABY-MERC Q9.

Detalii aici: https://babymerc.ro

 

  • Premiul I – Pătuț cu laterală culisantă și sertar Diana .

Detalii aici:: https://carucioaredecopii.ro/patut

 

  • 3 Premii IIÎncălzitor-Sterilizator Alecto BW-80.

Detalii aici: http://primele-cumparaturi.ro/

 

  • 2 Premii III – Set Îngrijire și Igiena Bebeluși Tommee Tippee 

Detalii aici: https://beboo.ro/sanatate-si-ingrijire/

Premiile se extrag în  20 decembrie, prin www.random.org, iar numele câştigătoarelor vor fi afişate în această pagină și pe Facebook.

La concurs pot participa persoanele de sex feminin însărcinate, de pe întreg teritoriul ţării, care urmează să nască după data la care se înregistrează în concurs și care îşi înscriu datele complete în formular. Citiți aici  Regulamentul acestei Tombole.

Prin completarea și trimiterea formularului, sunteți de acord să vă prelucrăm datele personale,  pentru a verifica dacă vă încadrați în criteriile de participare la concurs. Puteți alege ca datele să  fie sau nu păstrate și prelucrate pentru a primi ulterior oferte și promoții de la noi.
Aceste informații sunt păstrate 30 de zile de la data extragerii dacă ați ales să nu primiți alte oferte, sau max. până la data probabilă a nașterii. Puteți oricând să vă modificați sau să solicitați ștergerea datelor înregistrate aici, contactându-ne la [email protected]. Mai multe informații privind politicile noastre de protecția datelor, găsiți aici: Termeni de confidențialitate

SC STEM LIFE SA, (Euromedics), e inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal cu nr. 18617. Afla despre Termenii de confidentialitate, aici.

Aboneaza-te la NEWSLETTER-ul EUROMEDICS, AICI.

Dand click pe butonul de abonare, consimti ca Euromedics (StemLife SA) sa-ti foloseasca datele pentru a-ti trimite informari, promotii si oferte.

Ne poti da un Like sau lasa un Mesaj direct pe pagina de Facebook