fbpx

Castigi ce-ti doresti!

2 cupoane cadou & reduceri pentru toti!

Castigati unul dintre cele 2 Cupoane – CADOU si cumparati ce va doriti dintr-un magazin online pentru bebelusi si mamici!

Tombola lunii martie vă aduce:

  • PREMIUL 1: Un CUPON  (VOUCHER)  in valoare de 600 lei, in baza caruia puteti face cumparaturi  la magazinul online www.primele-cumparaturi.ro .
  • PREMIUL 2: Un CUPON (VOUCHER)  in valoare de 300 lei,  in baza caruia puteti face cumparaturi in magazinele Chicco sau la magazinul online www.chicco.ro

Cele doua premii se extrag in data de 2 aprilie

Mai mult, simpla inregistrare va aduce pe loc un Voucher de 30% reducere la orice cumparatura faceti in magazinul online de cosmetice www.beautyvibe.ro .

Și castigati imediat ce v-ati inscris!

Completeaza formularul de mai jos si te inscrii la concurs

Campurile marcate cu sunt obligatorii.

Cititi aici, Regulamentul oficial al acestei Tombole publicitare.

Premiile se vor trage la sorti prin intermediul www.random.org.

Persoanele castigatoare vor fi anuntate in aceasta pagina de site si pe pagina noastra de facebook https://www.facebook.com/euromedics/

La concurs pot participa persoanele de sex feminin insarcinate sau sotii/partenerii unor astfel de persoane, care urmeaza sa nasca in Romania dupa data inceperii concursului si dupa data la care se inregistreaza in concurs si care işi inscriu complet si corect datele in formularul de participare.

Prin completarea și trimiterea formularului, sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs personale,  pentru a verifica dacă vă încadrați în criteriile de participare la concurs. Puteți alege ca datele să  fie sau nu păstrate și prelucrate pentru a primi ulterior oferte și promoții de la noi. Aceste informații sunt păstrate 30 de zile de la data extragerii dacă ați ales să nu primiți alte oferte, sau max. până la data probabilă a nașterii. Puteți oricând să vă modificați sau să solicitați ștergerea datelor înregistrate aici, contactându-ne la [email protected] Mai multe informații privind politicile noastre de protecția datelor, găsiți aici: Termeni de confidențialitate.

Informează-ți și prietenii, cu un simplu click:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Felicitari!
Te-ai inscris cu succes!

Deja ai castigat o reducere la orice cos de cumparaturi pe www.beautyvibe.ro

30% reducere
pe www.beautyvibe.ro

cod promo: martie30