fbpx

Termeni generali

Euromedics Cryo/Bank este denumirea comerciala a SC STEM LIFE SA, persoana juridica cu sediul in Bragadiru, strada Unirii nr. 83A, jud. Ilfov, telefon: 021.3115592, e-mail: [email protected], inregistrata la Oficiul Registrul Comertului sub numarul J23/128/2018, CUI; RO24332864, reprezentata prin Sykiotis Georgios – administrator.

Va rugam sa cititi termenii si conditiile din continuare cu atentie, pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului. Utilizarea acestui site implica acceptarea tacita a termenilor si a conditiilor de utilizare prezentate.

In calitate de autor/ proprietar/ administrator al site-ului www.euromedics.ro, Euromedics (SC STEM LIFE SA) isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestuia, Termenii si conditiile de folosire, fara o notificare prealabila. Astfel, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Drepturi de autor

Continutul site-ului www.euromedics.ro este proprietatea Euromedics (SC STEM LIFE SA) .

Euromedics (SC STEM LIFE SA)  garanteaza utilizatorului acces limitat pe site-ul www.euromedics.ro, in interes personal (efectuarea de cereri de oferta online sau informare) si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Euromedics (SC STEM LIFE SA), fara acordul prealabil scris al acesteia.

Intregul continut al acestui site (texte, fotografii, programe, elemente de grafica) este proprietatea Euromedics (SC STEM LIFE SA)  si este protejat de Legea nr. 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare.

Copierea, stocarea, modificarea partiala sau in intregime a site-ului este strict interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare privind protectia drepturilor de autor. In calitate de utilizator, dumneavoastra sunteti pe deplin acord cu cele mai sus mentionate.

Sesizari

In cazul in care observati ca am adus atingere in vreun fel asupra drepturilor de autor, va rugam sa ne comunicati acest lucru pe adresa de e-mail: [email protected]. Euromedics (SC STEM LIFE SA) va raspunde sesizarii in maxim 2 zile lucratoare.

Securitatea datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, informatiile furnizate de dumneavoastra vor fi folosite de Euromedics (SC STEM LIFE SA) exclusiv in scopul declarat al site-ului.

Nu sunteti obligat/a sa furnizati datele personale, insa refuzul face imposibila inregistrarea cererii dumneavoastra de oferta, raspunsul la aceasta si la orice alta solicitare faceti pe aceasta cale, sau inregistrarea dumneavoastra in campanile si promotiile care solicita acest lucru.

Euromedics (SC STEM LIFE SA) nu trimite mesaje nesolicitate clientilor sai. Orice mesaj periodic trimis contine datele noastre de identificare, precum si o procedura valida de renuntare la subscriere.

Pentru o mai buna si corecta informare a dumneavoastra, va solicitam sa cititi aici pagina Termeni de confidentialitate, care include Nota de informare privind protectia datelor personale si Politica de cookies.

Conciliere 

In cazul in care aveti o nemultumire in legatura cu serviciile oferite de Euromedics (SC STEM LIFE SA) , va rugam sa ne adresati un e-mail pe adresa: [email protected] Orice conflict aparut intre clienti si companie se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti.  In cazul in care conflictul nu s-a solutionat pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane, conform legislatiei in vigoare. 

Alti Termeni

Euromedics (SC STEM LIFE SA)  verifica periodic exactitatea informatiilor de pe site, dar nu ofera nicio garantie, expresa sau implicita, statutara sau de alta natura, privind continutul si disponibilitatea site-ului.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice Euromedics (SC STEM LIFE SA), inregistrata cu numar 0000675 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra sau o alta persoana. Scopul colectarii datelor este: furnizarea de servicii, oferirea de informatii privind promotiile si ofertele noastre, statistica, alte activitati conform cod CAEN 8690.

Adresa noastra:

Vrei o cariera la noi?

Click mai jos pentru cursuri

ro_RORomână