fbpx

Completeaza formularul de mai jos cu datele cerute si vei primi in cel mai scurt timp parola de acces catre cursurile online, pe adresa ta de email.

ATENȚIE: Înscrierea în acest formular se face cu datele personale ale mamei si numai daca sunteti deja clientul nostru.
Tăticilor care urmează cursul și completează răspunsurile la un test scurt și simplu li se eliberează Atestate de Puericultură datorită cărora pot să obțină prelungirea concediului paternal cu 10 zile lucrătoare.

Ai deja parola de acces? Click aici:

  • Daca ai deja parola pentru paginile de cursuri, dai click pe butonul verde, catre cursuri.
  • Daca nu ai parola, completezi formularul si dai click pe butonul rosu. Vei primi pe mail parola.
  • Introduci  parola in pagina noua care se deschide.
  • Urmăresti  de acasă, de pe orice dispozitiv conectat la internet, prezentarea specialistului nostru, Dr. IlincaTudose-Tranulis, Medic Pediatru și Consultant în alăptare.
  • La sfârșitul fiecărui capitol găsesti link-ul către următorul capitol (pagină).
  • În ultima pagină, după ce ai parcurs tot cursul, găsesti link-ul la Chestionarul care atestă că ți-ai însușit informațiile din acest Curs de Puericultură.
  • Completezi Chestionarul. Este un test-grilă, la care poți răspunde în mai puțin de 10 minute.
  • La final, primesti un link către formularul cu Atestatul de absolvire a cursului de puericultură și instrucțiuni pentru completare și trimitere.
  • La începutul săptămânii următoare sau cel mai târziu între datele de 1 si 7 ale lunii viitoare, vei primi pe e-mail Atestatul semnat, parafat  și scanat. 

Dacă întâmpini vreo dificultate ne poti scrie la adresa office@ euromedics.ro sau la [email protected] .

Prin completarea și trimiterea formularului, sunteți de acord să vă prelucrăm datele personale, pentru a verifica dacă vă încadrați în criteriile de participare la curs. Puteți alege ca datele să  fie sau nu păstrate și prelucrate pentru a primi ulterior oferte și promoții de la noi.
Aceste informații sunt păstrate 30 de zile de la data încheierii cursului dacă ați ales să nu primiți alte oferte, sau maximum până la data probabilă a nașterii. Puteți oricând să modificați sau să solicitați ștergerea datelor înregistrate aici, contactându-ne la [email protected]. Mai multe informații privind politicile noastre de protecția datelor găsiți aici: Termeni de confidențialitate. 
Euromedics (Stem Life SA) aplică prevederile reglementărilor UE (
REGULAMENTUL 2016/679 actualizat în 2018) și ale Legii 190/2018., în ceea ce privește protecția datelor cu caracter personal.
Informează-ți și prietenii, cu un simplu click:
Facebook
WhatsApp
Pinterest
Email
ro_RORomână