fbpx

Continuăm înscrierile la Școala Mamei!

 

PARTICIPAREA ESTE GRATUITĂ.

 

Dacă ești graviduță, rezervă-ți locul, completând formularul de mai jos. Este suficientă o singură înscriere pentru participarea la curs a ambilor părinți.

 

La aceste evenimente, Atestatele de Puericultură li se eliberează pe loc tăticilor participanți. Datorită acestor Certificate ei vor putea să obțină prelungirea concediului paternal cu 10 zile lucrătoare, o singură dată (Legea concediului paternal 210/1999,HG 244/2000).

 

Vino să descoperim împreună, timp de 3 ore, cele mai importante lucruri despre:

  • cele 9 luni de sarcină,
  • cum să faci față provocărilor din primele luni de viață ale nou-născutului,
  • cât de ușor este alăptatul la sân,
  • rolul major al tatălui încă din primele zile după nașterea bebelușului…
  • și multe altele, interesante și utile pentru familia ta.

Data și locul desfășurării vor fi comunicate doar persoanelor înregistrate. Participantele vor primi pe mail și telefon toate detaliile necesare.

În cazul în care numărul înscrierilor îl depășește pe cel al locurilor disponibile, sunt invitate cu prioritate acele viitoare mămici care au data probabilă a nașterii cea mai apropiată și care și-au exprimat printre primele dorința lor de participare.

NOTA:

  1. Banca de celule stem Euromedics Cryo/Bank organizează astfel de cursuri în orice oraș în care se strâng un număr suficient de persoane înscrise. 
Prin completarea și trimiterea formularului, sunteți  de acord cu prelucrarea datelor dvs personale, strict  pentru participarea la Școala Mamei. Datele din acest formular sunt necesare pentru a putea să vă transmitem locul, data desfășurării și alte informații utile dvs. și pentru a verifica dacă vă încadrați în criteriile de participare la concurs. Puteți alege ca datele dvs. să  fie sau nu păstrate și prelucrate pentru a primi oferte și promoții de la noi.
Aceste informații sunt păstrate 30 de zile de la data participării la eveniment – dacă ați ales să nu primiți oferte  – sau maximum până la data probabilă a nașterii. Puteți în orice moment să vă modificați datele personale înregistrate aici sau să solicitați ștergerea acestora din bazele noastre de date, contactându-ne la [email protected]. Mai multe informații privind polticile noastre de protecția datelor, găsiți aici: Termeni de confidențialitate.

SC STEM LIFE SA, (Euromedics), e inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal cu nr. 18617. Afla despre Termenii de confidentialitate, aici.

Aboneaza-te la NEWSLETTER-ul EUROMEDICS, AICI.

Dand click pe butonul de abonare, consimti ca Euromedics (StemLife SA) sa-ti foloseasca datele pentru a-ti trimite informari, promotii si oferte.

Ne poti da un Like sau lasa un Mesaj direct pe pagina de Facebook

ro_RORomână