Vino să descoperim împreună, timp de 3 ore, cele mai importante lucruri despre cele 9 luni de sarcină, cum să faci față provocărilor din primele luni de viață ale nou-născutului, cât de ușor este alăptatul la sân, rolul major al tatălui încă din primele zile după nașterea bebelușului și multe altele interesante și utile pentru familia ta.

 

PARTICIPAREA ESTE GRATUITĂ, ÎN LIMITA LOCURILOR DISPONIBILE.

 

Dacă ești graviduță, înscrie-te în formularul alăturat pentru a primi informațiile utile pentru participare.

 

Este suficientă o singură înscriere pentru participarea la curs a ambilor părinți.

 

La aceste evenimente, se eliberează pe loc Certificatele – Atestatele de Puericultură înmânate tăticilor participanți, care le permit acestora prelungirea concediului paternal cu 10 zile lucrătoare, o singură dată (Legea concediului paternal 210/1999,HG 244/2000).

 

 

Primul eveniment Școala Mamei din aceasta serie are loc duminică, 24 iunie. 

 

Participantele vor primi pe mail și telefon detaliile (ora și locul desfășurării).

Din cauza numărului mare de cereri, inițial sunt invitate (cu prioritate), acele viitoare mămici care au data probabilă a nașterii cea mai apropiată și care și-au exprimat printre primele dorința lor de participare.

Cât de curând vom anunța când și unde vor avea loc următoarele evenimente similare, la care vor fi invitate și celelalte graviduțe înscrise la această serie de evenimente Euromedics.

 

NOTA:

  1. Banca de celule stem Euromedics Cryo/Bank organizează astfel de cursuri în orice oraș în care se strâng un număr suficient de persoane înscrise. 
  2. Data și locul desfășurării vor fi comunicate persoanelor înregistrate.

Înainte să faceți click pe butonul “Trimiteți”, puteți alege ca datele personale pe care le completați să fie sau nu păstrate și prelucrate și ulterior să puteți sau nu să fiți contactați telefonic sau prin email de către Euromedics (Stem Life S.A.), pentru transmiterea de oferte. Datele personale din acest formular sunt necesare pentru a putea să vă contactăm și pentru a verifica dacă vă încadrați în criteriile de participare la eveniment. Aceste informații sunt păstrate maximum până la data probabilă a nașterii sau 30 de zile de la data participării la eveniment, dacă ați ales să nu primiți oferte, pentru a asigura transparența în cazul unor eventuale verificări ulterioare. Puteți în orice moment să vă modificați datele personale înregistrate aici sau să solicitați ștergerea acestora din bazele noastre de date, contactându-ne la: [email protected] sau [email protected]. Mai multe informații privind polticile noastre de confidențialitate și protecția datelor, găsiți aici: Termeni de confidențialitate.

SC STEM LIFE SA, (Euromedics), e inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal cu nr. 18617. Afla despre Termenii de confidentialitate, aici.

Aboneaza-te la NEWSLETTER-ul EUROMEDICS, AICI.

Dand click pe butonul de abonare, consimti ca Euromedics (StemLife SA) sa-ti foloseasca datele pentru a-ti trimite informari, promotii si oferte.

Ne poti da un Like sau lasa un Mesaj direct pe pagina de Facebook