fbpx

Regulamentul oficial al Tombolei publicitare desfășurată de

Banca de celule stem Euromedics (STEM LIFE S.A.) în luna august 2018

sub denumirea de “Premii zilnice”

1. ORGANIZATORUL TOMBOLEI – STEM LIFE S.A.

1.1. Tombola publicitară Euromedics – este realizată de STEM LIFE S.A., (având ca nume comercial Euromedics Cryo/Bank), în calitate de Organizator, având sediul pe str. Unirii, nr. 83A, Bragadiru, Jud. Ilfov, înregistrată la Registrul Comertului cu nr. J40/1386/2008, CUI:RO 24332864.

Decizia de derulare a acestei Tombole  Euromedics, conform regulilor din prezentul Regulament, este finală și obligatorie.

Organizatorul își rezervă dreptul să schimbe, sa modifice, să adauge noi reguli în prezentul Regulament, din orice motiv și oricând, pe parcursul desfășurării tombolei sau în orice alt moment, cu respectarea legilor în vigoare, varianta actualizată a Regulamentului fiind disponibilă permanent atât la sediul organizatorului cât și pe site-ul www.euromedics.ro

1.2. Informarea participanților conform Legii 667/2001. – Pentru informații suplimentare ne puteți contacta la TelVerde 0800.800.855 (GRATUIT) sau la adresa de email [email protected]

1.3.Prin participarea la această tombolă, participanții sunt de acord să respecte și să se conformeze tuturor prevederilor, termenilor și condițiilor prezentului Regulament.

2. LOCUL DE DESFĂȘURARE A TOMBOLEI

2.1. Tombola este organizată pe site-ul  www.euromedics.ro și pe pagina de facebook a companiei Stem Life SA, facebook.com/euromedics/. La tombolă pot participa toate persoanele de sex feminin însărcinate, de pe întreg teritoriul țării. Înscrierile la Tombolă se vor face numai prin intermediul site-ului www.euromedics.ro.

3. DURATA

3.1. Tombola se va desfășura în perioada 12 septembrie  –  31 octombrie 2018.

4. DREPTUL DE PARTICIPARE

4.1. Tombola organizată de către STEM LIFE SA cu denumirea comercială Euromedics Cryo/Bank este deschisă participării tuturor femeilor gravide cu domiciliul/reședința în România, care își înscriu în formularul de participare datele complete.

5. EXTRAGEREA și MECANISMUL TOMBOLEI

5.1. Premiile se vor extrage zilnic. Câștigatoarea din fiecare zi este desemnată prima participantă interesată de stocarea celulelor stem, care se înscrie la noul nostru concurs și răspunde corect la întrebarea din formular.

5.2. Câștigătoarele vor fi anunțate telefonic, zilnic, de către reprezentanții Euromedics.

5.3. Valoarea comercială a premiului este:

– 450 Euro – reducere la pachetul Premium Integral,

– plus 5 ani de stocare – cadou în valoare de 460 Euro,

– plus O pompă de sân manuală Handy Plus în valoare de 99 lei.
5.4. Condițiile esențiale pentru validarea premiilor sunt următoarele:

–          Câștigătoarea să fie însărcinată;

–          Toate câmpurile din formular sa fie completate corect și complet cu datele solicitate de către Organizator.

–          Participanta să răspundă la întrebarea din formularul de înregistrare.

5.5. Formularele completate parțial  sau incorect completate nu vor fi selectate în concurs.

5.6. În cazul în care câștigătoarele nu răspund la telefon sau nu își revendică premiul, în termen de 2 zile calendaristice, în ordinea înscrierii din ziua respectivă, vor fi desemnate alte câștigătoare, în ordinea înscrierii.

5.7. Premiile obținute la acest concurs nu se cumulează cu alte discount-uri sau promoții.

6. LITIGII

6.1. Eventualele litigii apărute între Organizator și participanții la prezenta Tombolă se vor rezolva pe cale amiabilă, iar în cazul în care acest lucru nu va fi posibil, litigiile vor fi soluționate de către instanțele judecătorești competente.

6.2. Termenul maxim pentru declanșarea unui astfel de litigiu (pentru depunerea unei eventuale contestații) este de 30 de zile de la data anunțată a efecturii extragerii.

7. TAXE

7.1. Organizatorului Tombolei nu îi revine plata taxelor, impozitelor sau altor obligații financiare legate de premiile acordate, cu excepția impozitului pe veniturile obținute din Tombolă, dacă este cazul.

8. PROTECȚIA DATELOR PERSONALE

În conformitate cu Regulamentul 2016/679/UE referitor la protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date (GDPR), aplicat în toate statele Uniunii Europene începand cu data de 25 mai 2018, Euromedics (Stem Life SA) se aliniază prevederilor acestuia, privind modul în care utilizează și protejează datele de contact puse la dispoziție de participanții la această tombolă publicitară.

8.1 Prin participarea la tombolă, participanții își exprimă acordul cu privire la prezentul Regulament.
8.2 Prin participarea la tombolă, participanții își exprimă în mod expres consimțământul ca datele lor personale să fie păstrate și prelucrate strict în scopul acestei participări.

8.3. Totodată,  participanții au posibilitatea să aleagă sau să refuze ca datele lor personale să fie păstrate și prelucrate de către Euromedics Cryo/Bank (Stem Life S.A.) pentru ca ulterior să primească informații comerciale, prin email sau telefon.

8.4 SCOPUL COLECTĂRII, PĂSTRĂRII ȘI PRELUCRĂRII DATELOR

Scopul colectării și prelucrării datelor este acela de a vă putea înscrie efectiv la concurs și apoi de a vă informa via e-mail și / sau telefonic despre desfășurarea și rezultatele extragerii acestei Tombole publicitare. În afara datelor de contact, vă mai putem solicita și alte informații personale (oraș, data probabilă a nașterii, spital probabil etc), necesare pentru a verifica dacă persoanele înscrise se încadrează în criteriile de participare la concurs. Cu consimțământul dvs. și numai cu acesta, scopul de mai sus poate fi extins la a vă transmite și ulterior informații, oferte și promoții viitoare. Acest consimțământ sau lipsa sa NU condiționează dreptul dvs. de participare la această Tombolă publicitară.

8.4.1. Datele colectate și prelucrate de către Euromedics (Stem Life SA) nu sunt și nu vor fi înstrăinate sau vândute către terți.

8.5 PERIOADA DE PĂSTRARE ȘI PRELUCRARE

Perioada de prelucrare și păstrare a datelor poate să se încadreze într-una dintre următoarele situații:

–          Pe parcursul perioadei în care se desfășoara înscrierile la această Tombolă publicitară și maxim 30 de zile după data înscrierii.

–          Până în momentul în care solicitați în scris, la adresa [email protected], încetarea prelucrării/ștergerea datelor dumneavoastra.

–          Cel mai târziu până la data nașterii pe care dvs. ați completat-o în formularul de înscriere la concurs.

8.6 DREPTURILE DUMNEAVOASTRĂ

–          Aveți dreptul de a fi informat/ă despre tot ce se întâmplă cu datele Dvs personale, de a ști la ce sunt folosite, de a le accesa, de a le modifica și chiar de a revoca consimțământul;

–          Aveți dreptul de a solicita accesul la datele prelucrate și rectificarea datelor prelucrate, la adresa de e-mail dpo @euromedics.ro sau [email protected] .
Aveți dreptul de a solicita la adresa de e-mail [email protected] încetarea prelucrării datelor și/sau ștergerea acestora.

–          În orice moment puteți solicita încetarea transmiterii la adresa de e-mail și/sau telefon a informațiilor legate de tombolă și/sau oferte, prin solicitare scrisă transmisă la adresa de e-mail [email protected] 

8.7 Participanților la tombolă le sunt garantate toate drepturile prevăzute de Legea Nr.6771201, în special dreptul de informare, dreptul de acces la datele personale, dreptul de intervenție asupra datelor, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a se adresa justiției.

9. ÎNCETAREA TOMBOLEI

9.1. Prezenta tombolă poate înceta numai în următoarele situații:
– împlinirea termenului pentru care a fost anunțată tombola;
– apariția unui eveniment ce constituie forță majoră sau în cazul imposibilității Organizatorului, din motive independente de voința sa, de a continua prezenta Tombolă.

 

ORGANIZATOR

S.C. STEM LIFE S.A.

Prin Administrator,

GEORGIOS SYKIOTIS

 

SC STEM LIFE SA, (Euromedics), e inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal cu nr. 18617. Afla despre Termenii de confidentialitate, aici.

Aboneaza-te la NEWSLETTER-ul EUROMEDICS, AICI.

Dand click pe butonul de abonare, consimti ca Euromedics (StemLife SA) sa-ti foloseasca datele pentru a-ti trimite informari, promotii si oferte.

Ne poti da un Like sau lasa un Mesaj direct pe pagina de Facebook

ro_RORomână