fbpx

Regulamentul oficial al Tombolei desfasurata de Banca de celule stem
Euromedics STEM LIFE S.A.
“TOMBOLA Euromedics ”

1. ORGANIZATORUL TOMBOLEI – STEM LIFE S.A.

1.1. Tombola Euromedics – este realizata de STEM LIFE S.A., in calitate de Organizator, avand sediul pe str. Lipscani, nr. 90A, sector 3, Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/1386/2008, CUI:RO 24332864.

Decizia de derulare a Tombolei Euromedics conform regulilor din prezentul Regulament este finala si obligatorie pentru participanti.
Organizatorul isi rezerva dreptul sa schimbe, sa modifice, sa adauge noi reguli in prezentul Regulament, din orice motiv si oricand, pe parcursul desfasurarii tombolei sau in orice alt moment, varianta actualizata a Regulamentului fiind disponibila atat la sediul organizatorului cat si pe site-ul www.euromedics-swiss.com.

1.2. Informarea participantilor conform Legii 667/2001. Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta la Call – Center 0800.800.855 (GRATUIT)

1.3.Prin participarea la aceasta tombola, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament.
2. LOCUL DE DESFASURARE A TOMBOLEI

2.1. Tombola este organizata, in principal, pe pagina de facebook a companiei Stem Life SA si pe site-ul www.euromedics-swiss.com. La tombola pot participa toate persoanele de sex feminin insarcinate, de pe intreg teritoriul tarii. Inscrierile la Tombola se vor face prin intermediul site-ului www.euromedics-swiss.com
3. DURATA
3.1. Tombola se va desfasura in perioada 01 – 30 noiembrie 2017.
4. DREPTUL DE PARTICIPARE
4.1. Tombola organizata de catre STEM LIFE SA cu denumirea comerciala Euromedics Cryo/Bank este deschisa participarii tuturor femeilor gravide cu domiciliul/resedinta in Romania care isi inscriu in formularul de participare datele complete.
5. EXTRAGEREA si MECANISMUL TOMBOLEI

5.1. Premiile se vor extrage in data de 05 decembrie 2017, prin intermediul www.random.org.
5.2. Castigatorul va fi anuntat telefonic, iar numele va fi afisat pe pagina de facebook a organizatorului si pe web-site.
5.3. Valoarea comerciala a premiilor este de:
Premiul I – Sistem de supraveghere audio-video 4.3” – Model DVM-260, valoarea comerciala – 779,45 lei;
Premiul II – Cantar electronic pentru bebelusi – Model BC – 10, valoarea comerciala – 209,44 lei. Produsele sunt expuse pe https://primelecumparaturi.ro
5.4. Conditiile esentiale pentru validarea premiilor sunt urmatoarele:
castigatoarea sa fie insarcinata
toate campurile din formular sa fie completate cu toate datele solicitate de catre Organizator.
5.5. Formularele completate partial nu vor fi introduse in program pentru extragere.
6. LITIGII

6.1. Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezenta Tombola se vor rezolva pe cale amiabila, iar in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti competente.

7. TAXE

7.1. Organizatorului Tombolei nu ii revine plata taxelor, impozitelor sau altor obligatii financiare legate de premiile acordate, cu exceptia impozitului pe veniturile obtinute din Tombola, daca este cazul.

8. PROTECTIA DATELOR PERSONALE

8.1 – Prin participarea la tombola, participantii isi exprima acordul cu privire la prezentul Regulament.
8.2 Prin participarea la tombola, participantii isi exprima acordul ca datele personale ale acestora sa fie pastrate si prelucrate de Euromedics, in scopul unor potentiale informari cu privire la produsele, ofertele, promotiile Euromedics Cryo/Bank.
8.3 Participantilor la tombola le sunt garantate toate drepturile prevazute de Legea Nr.6771201, in special dreptul de informare, dreptul de acces la datele personale, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei.

9. INCETAREA TOMBOLEI
9.1. Prezenta tombola poate inceta numai in urmatoarele situatii:
– implinirea termenului pentru care a fost anuntata tombola;
– aparitia unui eveniment ce constituie forta majora sau in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezenta Tombola.

ORGANIZATOR
S.C. STEM LIFE S.A.
Prin Administrator,
GEORGIOS SYKIOTIS

ro_RORomână