fbpx

Un PREMIUm pe saptamana

In luna Martie iti oferim un concurs special - un pachet de stocare PREMIUM INTEGRAL pe saptamana, in valoare de 2400 €.

La sfarsitul fiecarei saptamani, o viitoare mamica norocoasa va castiga un pachet de stocare a celulelor stem „Premium Integral” – valabil in oferta curenta Euromedics aici.

Zilnic: Un KIT de recoltare

Prima concurenta inscrisa a zilei castiga automat un KIT de recoltare a celuelor stem

KIT-ul de recoltare face parte din pachete de stocare a celulelor stem si poate fi folosit numai cu un pachet de stocare PREMIUM – vezi oferta curenta Euromedics aici.

Concursul se desfasoara in perioada

03 Martie – 27 Martie

Inscrierea la concurs este GRATUITA! 

Extragerea Premiului „Premium Integral” se va face la sfarsitul fiecari saptamani, respectiv (06.03, 13.03, 20.03, 27.03)  Martie 2020 si va fi anuntata pe site-ul Euromedics, pe aceasta pagina.

–––––––––––-

ACEST CONCURS SE ADRESEAZA DOAR PERSOANELOR DE SEX FEMIN, INSCARCINATE, CARE URMEAZA SA NASCA PE TERITORIUL ROMANIEI – INSCRIEREA CORECTA DEPINDE DE ACESTA CALITATE.

––––––––––––

 Kit-ul de recoltare va fi castigat de prima concurenta care se inscrie in ziua respectiva. Aceasta va fi anuntata telefonic sau prin email despre detaliile premiului zilnic in max. 24h.

Kit-ul poate fi folosit numai impreuna cu pachetele de stocare din oferta Euromedics. Kit-ul se poate reporta.

––––––––––––

Conditii de participare:

  • Varsta minima pentru participare este de 18 ani impliniti la momentul inscrierii.
  • Participanta trebuie sa fie de sex feminim si insarcinata la momentul inscrierii.
  • Participanta trebuie sa fie rezidenta in Romania si sa nasca pe teritoriul Romaniei.
  • Participanta trebuie sa fie de acord cu regulamentului concursului prezentat in josul formularului.

Completeaza formularul pentru inscriere

Anunta si o prietena prin:

Facebook
WhatsApp
Skype

Castigatori:

Saptamana 1 – Sorgeac Camelia, Jud. Botosani

Saptamana 2 – Gabriela Botan, Jud. Ilfov

Prin completarea și trimiterea formularului, sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs personale,  pentru a verifica dacă vă încadrați în criteriile de participare la concurs. Puteți alege ca datele să  fie sau nu păstrate și prelucrate pentru a primi ulterior oferte și promoții de la noi. Aceste informații sunt păstrate 30 de zile de la data extragerii dacă ați ales să nu primiți alte oferte, sau max. până la data probabilă a nașterii. Puteți oricând să vă modificați sau să solicitați ștergerea datelor înregistrate aici, contactându-ne la [email protected]. Mai multe informații privind politicile noastre de protecția datelor, găsiți aici: Termeni de confidențialitate.

ro_RORomână