fbpx

Trei premii în fiecare zi

Câștigă la concursul nostru!
 
În fiecare zi, prima (viitoare) mămică înscrisă poate obține Premiul 1.
Următoarele două graviduțe înscrise în concurs pot câștiga Premiul 2.
Iar următoarele trei concurente pot obține Premiul 3. 
 
  • Premiul 1, în valoare de 900 Euro – un Kit Premium de recoltare  a celulelor stem la naștere.
  • Premiul 22 vouchere de 592 € – reducere la pachetul Premium integral.
  • Premiul 3 3 vouchere de reducere la pachetul Premium în valoare de 500 euro!
 

Și tu poți câștiga. Completează formularul.

Numele câștigătoarelor sunt anunțate telefonic, zilnic, de către reprezentanții Euromedics. În cazul în care câștigătoarele nu își revendică premiul în termen de 2 zile, vor fi desemnate alte câștigătoare, în ordinea înscrierii din ziua respectivă.

Citește aici, în detaliu, Regulamentul oficial al acestei Tombole publicitare.

Informează-ți și prietenii, cu un simplu click:
Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Prin completarea și trimiterea formularului, sunteți  de acord cu prelucrarea datelor dvs personale pentru participarea la acest concurs. Datele dvs. ne sunt necesare pentru a putea să vă contactăm și pentru a verifica dacă vă încadrați în criteriile de participare la concurs. Puteți alege ca datele dvs. să  fie sau nu păstrate și prelucrate pentru a primi și ulterior oferte de la noi.  Aceste informații sunt păstrate 30 de zile de la data extragerii – dacă ați ales să nu primiți oferte  – sau maximum până la data probabilă a nașterii. Puteți în orice moment să vă modificați datele personale înregistrate aici sau să solicitați ștergerea acestora din bazele noastre de date, contactându-ne la [email protected] sau [email protected] Mai multe informații privind polticile noastre de protecția datelor, găsiți aici: Termeni de confidențialitate.

SC STEM LIFE SA, (Euromedics), e inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal cu nr. 18617. Afla despre Termenii de confidentialitate, aici.

Aboneaza-te la NEWSLETTER-ul EUROMEDICS, AICI.

Dand click pe butonul de abonare, consimti ca Euromedics (StemLife SA) sa-ti foloseasca datele pentru a-ti trimite informari, promotii si oferte.

Ne poti da un Like sau lasa un Mesaj direct pe pagina de Facebook