Profită de o nouă șansă!

Inscrie-te la concursul lunii Septembrie și poți castiga:

 

 

·        Premiul I – Cărucior Lorelli model Star.

Acest produs este expus pe site-ul: http://www.lorelli.eu/.

 

·        Premiul II – Încălzitor și Sterilizator Alecto Model BW-80

Acest produs este expus pe site-ul  http://primele-cumparaturi.ro/

 

·        Premiul III – Set Ingrijire si Igiena Bebelusi Tommee Tippee

Acest produs este expus pe site-ul: https://beboo.ro/sanatate-si-ingrijire

 

 

Înscrierile pentru concurs se fac între 5 și 30 septembrie 2018.

 

Pot participa toate persoanele de sex feminin însărcinate, de pe întreg teritoriul ţării, care îşi înscriu datele în formularul de participare.

 

 

Premiile se vor extrage în data de 1 octombrie, prin intermediul www.random.org, iar câştigătoarele vor avea numele afişate în această pagină de site şi în pagina noastră de Facebook (https://www.facebook.com/euromedics/ ).

ATENŢIE!

Condiţiile necesare şi suficiente pentru validarea premiilor sunt: câştigătoarea sa fie însărcinată; câmpurile din formular să fie completate cu toate datele solicitate de către Organizator.

Formularele incomplete nu vor fi introduse în programul folosit pentru extragere. Premiile nerevendicate în termen de 30 de zile se reportează.

Puteți citi aici, în detaliu, Regulamentul oficial al acestei Tombole publicitare.

Prin completarea și trimiterea formularului, sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs personale, pentru a putea să vă contactăm și pentru a verifica dacă vă încadrați în criteriile inițale de participare la concurs. Puteți alege ca datele să  fie sau nu păstrate și prelucrate pentru a primi ulterior oferte și promoții de la noi.
Aceste informații sunt păstrate 30 de zile de la data extragerii – dacă ați ales să nu primiți alte oferte  – sau max. până la data probabilă a nașterii. Puteți oricând să vă modificați datele personale înregistrate aici sau să solicitați ștergerea acestora din bazele noastre de date, contactându-ne la [email protected]. Mai multe informații privind polticile noastre de protecția datelor, găsiți aici: Termeni de confidențialitate.

SC STEM LIFE SA, (Euromedics), e inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal cu nr. 18617. Afla despre Termenii de confidentialitate, aici.

Aboneaza-te la NEWSLETTER-ul EUROMEDICS, AICI.

Dand click pe butonul de abonare, consimti ca Euromedics (StemLife SA) sa-ti foloseasca datele pentru a-ti trimite informari, promotii si oferte.

Ne poti da un Like sau lasa un Mesaj direct pe pagina de Facebook