fbpx

Tombola autoturism RENAULT CLIO

Decernarea premiului

„Prima oară, când ne-ați sunat că am câștigat, am zis că e o glumă. N-am crezut că se poate… Apoi, ne-am convins, că e chiar realitate”, ne-a declarat cu ocazia decernării marelui premiu la Tombola autoturism RENAULT CLIO,  Stoica Marius Cristian, soțul câștigătoarei STOICA (BAZAVAN) CECILIA MIHAELA, din BALȘ, JUD.OLT.

Premiul a fost acordat în urma extragerii efectuate la sfârșitul anului trecut, la concursul organizat de  Euromedics – STEM LIFE SA, în perioada 01.09.2018 – 20.12.2018.
Câștigătoarea autoturismului Renault Clio Life Evo n-a putut să se deplaseze la București, pentru a-și primi premiul, dat fiind că în această perioadă este, evident, destul de ocupată cu micuțul care le-a îmbogățit viața soților Stoica.

 Soțul, șofer de transport internațional, ne-a mai spus înainte de a pleca spre Balș la volanul noii mașini a cuplului Stoica:

„Eu nu credeam în concursuri din acestea. Soția a fost aceea care a luat decizia și pentru recoltarea celulelor stem și pentru înscrierea la Tombolă. Iar eu am fost de acord. Pentru că sunt deschis la ce e nou, la tehnologie… și am spus că dacă tot există posibilitatea asta și la noi, în Romania, atunci s-o facem! Înainte să vină copilul, soția se mai uitase pe net și știa deja destule despre celulele stem… Ba chiar mai participase la un concurs, pentru o reducere la pachetul de recoltare.

Și-am zis că-i spre binele copilului – dă Doamne să nu fie nevoie! – dar dacă tot ne-am muncit până acum să obținem banii aceștia, atunci să-i oferim copilului mai mult; o șansă în plus pentru un viitor liniștit și cu sănătate. Și apoi a venit Tombola aceasta…

Asta a fost. Mașina e acum a soției, ea o să fie șoferul. Eu voi continua să-mi conduc camionul. 🙂

Dar ea zice că bebe a câștigat mașina, că dacă nu era el… Suntem fericiți acum. Să ai un copil… este așa un sentiment pe care nu l-am mai simțit. Și-acum: premiul acesta. O bucurie pentru noi: e pentru prima oară în viață că am câștigat un premiu așa.”

Felicităm încă o data Câștigătoarea și noua sa Familie și urăm succes tuturor participanților la noile concursuri și promoții pe care le organizăm și în 2019!

 

Informează-ți și prietenii, cu un simplu click:
Facebook
WhatsApp
Twitter
Pinterest
Email

SC STEM LIFE SA, (Euromedics), e inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal cu nr. 18617. Afla despre Termenii de confidentialitate, aici.

Aboneaza-te la NEWSLETTER-ul EUROMEDICS, AICI.

Dand click pe butonul de abonare, consimti ca Euromedics (StemLife SA) sa-ti foloseasca datele pentru a-ti trimite informari, promotii si oferte.

Ne poti da un Like sau lasa un Mesaj direct pe pagina de Facebook

ro_RORomână