Câștigă un Renault Clio!

Ultima zi de înscriere la concurs este 20 decembrie (până la ora 16:00)! Au mai rămas:

Zile
Ore
Minute
Secunde

Încheie un contract de procesare și stocare a celulelor stem, în perioada 01 septembrie – 20 decembrie 2018 și poți câștiga un Renault Clio Life Evo.

 

Completează formularul alăturat și un reprezentant medical te va contacta să îți prezinte ce pachete ti-am pregatit!

 

Finalul acestui an îți poate aduce (încă) o mare bucurie!

 

Regulamentul acestei Tombole îl găsești aici.

Tragerea la sorți se va face pe 21 decembrie 2018,  prin intermediul www.random.org. Rezultatul îl vom publica aici și pe Facebook și te vom contacta, dacă ai câștigat.

Participarea la Tombola implică acceptarea şi respectarea de către Participanți a prevederilor Regulamentului pe care puteți să-l citiți aici, în totalitate.

Informează-ți și prietenii, cu un simplu click:
Facebook
WhatsApp
Twitter
Pinterest
Email
Prin completarea și trimiterea formularului, sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs personale, pentru a putea să vă contactăm și pentru a verifica dacă vă încadrați în criteriile inițale de participare la concurs. Puteți alege ca datele să  fie sau nu păstrate și prelucrate pentru a primi și alte informații, până vă decideți să participați la concurs, încheind un contract valabil cu noi.
Aceste informații sunt păstrate pe parcursul perioadei în care se desfășoara înscrierile la această Tombolă și maxim 30 de zile după extragere (pentru rezolvarea unor eventuale obiecții și contestații), în cazul în care nu încheiați un cotract valabil cu noi. Puteți oricând să vă modificați datele personale înregistrate sau să solicitați ștergerea lor din listele noastre, contactându-ne la [email protected]. Mai multe informații privind polticile noastre de protecția datelor, găsiți aici: Termeni de confidențialitate.

SC STEM LIFE SA, (Euromedics), e inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal cu nr. 18617. Afla despre Termenii de confidentialitate, aici.

Aboneaza-te la NEWSLETTER-ul EUROMEDICS, AICI.

Dand click pe butonul de abonare, consimti ca Euromedics (StemLife SA) sa-ti foloseasca datele pentru a-ti trimite informari, promotii si oferte.

Ne poti da un Like sau lasa un Mesaj direct pe pagina de Facebook