fbpx

Te invităm la Școala Părinților – curs de puericultură oferit de Euromedics, care va avea loc în dimineața zilei de 15 decembrie (sâmbătă) la Centrul Medical SANCONFIND Poiana Câmpina.

 

 PARTICIPAREA ESTE GRATUITĂ.

 

La acest eveniment, tăticilor participanți li se elibereaza pe loc Atestatele de Puericultură.

În baza acestora, ei vor putea să obțină prelungirea concediului paternal cu 10 zile lucrătoare = 2 săptămâni (Legea concediului paternal 210/1999,HG 244/2000).

Rezervă acum locul tău, completând acest formular. Este suficientă o singură înscriere pentru participarea la curs a ambilor părinți.

Urmează să devii mămică sau tătic? Vrei să fii un participant activ în îngrijirea și creșterea bebelușului, dar nu ești sigur că te vei descurca? Înscrie-te la curs, să descoperim împreună, timp de 2 ore, ce este mai important despre:

  • cele 9 luni de sarcină, semnele prevestitoare ale travaliului și ce trebuie să faci la maternitate,
  • cum să faci față provocărilor din primele luni de viață ale nou-născutului și rolul major al tatălui încă din primele zile după nașterea bebelușului
  • cât de ușor este alăptatul la sân, cum să amenajezi camera bebelușului, cum se face corect băița sugarului
    și multe altele, interesante și utile pentru familia ta.

Detaliile privind ora și locul de desfășurare vor fi comunicate pe mail și/sau telefon doar persoanelor înregistrate.

 

În cazul în care numărul înscrierilor îl depășește pe cel al locurilor disponibile, sunt invitate cu prioritate acele viitoare mămici care au data probabilă a nașterii cea mai apropiată și care și-au exprimat primele dorința de participare.

 

Dacă aveți nevoie de ajutor la înscriere sau doriți să aflați alte detalii, sunați la:

0766 089 010.

Informează-ți și prietenii, cu un simplu click:
Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
 
Prin completarea și trimiterea formularului, sunteți de acord să vă prelucrăm datele personale,  pentru a verifica dacă vă încadrați în criteriile de participare la curs. Puteți alege ca datele să  fie sau nu păstrate și prelucrate pentru a primi ulterior oferte și promoții de la noi.
Aceste informații sunt păstrate 30 de zile de la data evenimentului dacă ați ales să nu primiți alte oferte, sau max. până la data probabilă a nașterii. Puteți oricând să vă modificați sau să solicitați ștergerea datelor înregistrate aici, contactându-ne la [email protected]. Mai multe informații privind politicile noastre de protecția datelor, găsiți aici: Termeni de confidențialitate. 

SC STEM LIFE SA, (Euromedics), e inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal cu nr. 18617. Afla despre Termenii de confidentialitate, aici.

Aboneaza-te la NEWSLETTER-ul EUROMEDICS, AICI.

Dand click pe butonul de abonare, consimti ca Euromedics (StemLife SA) sa-ti foloseasca datele pentru a-ti trimite informari, promotii si oferte.

Ne poti da un Like sau lasa un Mesaj direct pe pagina de Facebook