fbpx

Înregistrarea la cursul online de puericultură

  • Vă înscrieți la curs. La începutul formularului se înregistrează doar mama și, la ultima poziție din formular, și tatăl, dar numai dacă dorește sa absolve cursul, în vederea obținerii atestatului.
  • Se deschide o fereastră cu o adresă de site și o parolă pentru a putea accesa cursul video.
  • Urmăriți  de acasă, de pe orice dispozitiv conectat la internet, prezentarea specialistului nostru, Dr. IlincaTudose-Tranulis, Medic Pediatru și Consultant în alăptare.
  • La sfârșitul fiecărui capitol găsiți link-ul către următorul capitol (pagină).
  • În ultima pagină, după ce ați parcurs tot cursul, găsiți link-ul la Chestionarul care atestă că v-ați însușit informațiile din acest Curs de Puericultură.
  • Completați Chestionarul. Este un test-grilă, la care puteți răspunde în mai puțin de 10 minute.
  • La final, primiți un link către formularul cu Atestatul de absolvire a cursului de puericultură și instrucțiuni pentru completare și trimitere.
  • La începutul săptămânii următoare sau cel mai târziu între datele de 1 si 7 ale lunii viitoare, veți primi pe e-mail Atestatul semnat, parafat  și scanat. Dacă  îl doriți în original, puteți să-l ridicați de la sediul nostru, personal, sau printr-un prieten.

Dacă întâmpinați vreo dificultate ne puteti scrie la adresa [email protected] .

Prin completarea și trimiterea formularului, sunteți de acord să vă prelucrăm datele personale, pentru a verifica dacă vă încadrați în criteriile de participare la curs. Puteți alege ca datele să  fie sau nu păstrate și prelucrate pentru a primi ulterior oferte și promoții de la noi.
Aceste informații sunt păstrate 30 de zile de la data încheierii cursului dacă ați ales să nu primiți alte oferte, sau maximum până la data probabilă a nașterii. Puteți oricând să modificați sau să solicitați ștergerea datelor înregistrate aici, contactându-ne la [email protected]. Mai multe informații privind politicile noastre de protecția datelor găsiți aici: Termeni de confidențialitate. 
Euromedics (Stem Life SA) aplică prevederile reglementărilor UE (
REGULAMENTUL 2016/679 actualizat în 2018) și ale Legii 190/2018., în ceea ce privește protecția datelor cu caracter personal.
Informează-ți și prietenii, cu un simplu click:
Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest