Înregistrarea la cursul de puericultură online

  • Vă înscrieți la curs. La începutul formularului se înregistrează doar mama și, la ultima poziție din formular, și tatăl, dar numai dacă dorește sa absolve cursul, în vederea obținerii atestatului.
  • Se deschide o fereastră cu o adresă de site și o parolă pentru a putea accesa cursul video.
  • Urmăriți  de acasă, de pe orice dispozitiv conectat la internet, prezentarea specialistului nostru, Dr. IlincaTudose-Tranulis, Medic Pediatru și Consultant în alăptare.
  • La sfârșitul fiecărui capitol găsiți link-ul către următorul capitol (pagină).
  • În ultima pagină, după ce ați parcurs tot cursul, găsiți link-ul la Chestionarul care atestă că v-ați însușit informațiile din acest Curs de Puericultură.
  • Completați Chestionarul. Este un test-grilă, la care puteți răspunde în mai puțin de 10 minute.
  • La final, primiți un link către formularul cu Atestatul de absolvire a cursului de puericultură și instrucțiuni pentru completare și trimitere.
  • Între datele de 1 si 5 ale lunii, veți primi Atestatul semnat și parafat, scanat pe e-mail și, dacă ne comunicați că îl doriți în original, noi îl trimitem prin curier, cu taxa de transport ramburs (aprox.12 lei).

Dacă aveți nevoie de atestat  înainte de perioada menționată, ne puteti scrie la adresa [email protected] și noi îl trimitem cat mai curând posibil.

Informează-ți și prietenii, cu un simplu click:
Facebook
WhatsApp
Twitter
Pinterest
Email
Prin completarea și trimiterea formularului, sunteți de acord să vă prelucrăm datele personale, pentru a verifica dacă vă încadrați în criteriile de participare la curs. Puteți alege ca datele să  fie sau nu păstrate și prelucrate pentru a primi ulterior oferte și promoții de la noi.
Aceste informații sunt păstrate 30 de zile de la data încheierii cursului dacă ați ales să nu primiți alte oferte, sau maximum până la data probabilă a nașterii. Puteți oricând să modificați sau să solicitați ștergerea datelor înregistrate aici, contactându-ne la [email protected]. Mai multe informații privind politicile noastre de protecția datelor găsiți aici: Termeni de confidențialitate. 
Euromedics (Stem Life SA) aplică prevederile reglementărilor UE (
REGULAMENTUL 2016/679 actualizat în 2018) și ale Legii 190/2018., în ceea ce privește protecția datelor cu caracter personal.

SC STEM LIFE SA, (Euromedics), e inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal cu nr. 18617. Afla despre Termenii de confidentialitate, aici.

Aboneaza-te la NEWSLETTER-ul EUROMEDICS, AICI.

Dand click pe butonul de abonare, consimti ca Euromedics (StemLife SA) sa-ti foloseasca datele pentru a-ti trimite informari, promotii si oferte.

Ne poti da un Like sau lasa un Mesaj direct pe pagina de Facebook