Școala Părinților

Curs online de puericultură

PARTICIPAREA ESTE GRATUITĂ!

Tăticilor care au urmat cursul și care completează răspunsurile la întrebarile formulate în CHESTIONAR li se eliberează gratuit Atestate de Puericultură.

 

În baza acestora, puteți să obțineți prelungirea concediului paternal cu 10 zile lucrătoare = 2 săptămâni calendaristice

(Legea concediului paternal 210/1999,HG 244/2000

„Aveți încredere în voi; bebe știe de ce a ales să vină în familia voastră!

Bucurați-vă de fiecare moment, surprindeți fiecare zâmbet, răsfățați-l în brațele voastre, pentru că acolo este locul lui, până când se simte suficient de pregătit să plece, să exploreze, fie că e vorba, inițial, de celălalt capăt al camerei, sau, mai târziu, de celălalt capăt al lumii.”

Dr. Ilinca Tudose-Tranulis, Medic Pediatru și Consultant în alăptare

Doamna Doctor Ilinca Tudose-Tranulis, Medic Pediatru și Consultant în alăptare  vă prezintă cât se poate de simplu și de sugestiv informații și sfaturi utile despre:

  • cele 9 luni de sarcină,
  • cum să faci față provocărilor din primele luni de viață ale nou-născutului,
  • rolul major al tatălui încă din primele zile după nașterea bebelușului…. 
Informați-vă și prietenii, cu un simplu click:
Facebook
WhatsApp
Twitter
Pinterest
Email

SC STEM LIFE SA, (Euromedics), e inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal cu nr. 18617. Afla despre Termenii de confidentialitate, aici.

Aboneaza-te la NEWSLETTER-ul EUROMEDICS, AICI.

Dand click pe butonul de abonare, consimti ca Euromedics (StemLife SA) sa-ti foloseasca datele pentru a-ti trimite informari, promotii si oferte.

Ne poti da un Like sau lasa un Mesaj direct pe pagina de Facebook