fbpx

Cele 3 Premii de Azi

          Zilnic, prima graviduță înscrisă la concurs care încheie un contract Premium Integral pentru stocarea celulelor stem, primește unul dintre următoarele Premii, în fiecare zi altul:

  1. Set creme față CAVIAR
  2. Set cinci creme corp OLIVE TOUCH
  3. Pompă de sân Spectra Handy Plus

Mai mult de-atât, în fiecare zi oferim Câștigătoarei și:

  • 450 Euro – reducere la pachetul Premium Integral;
  • În plus: 5 ani de stocare – cadou în valoare de 460 Euro.
No Fields Found.

Dacă vrei să știi care este Premiul de Azi, verifică pagina noastra de Facebook, unde vom posta zilnic, la ora 00:00 care va fi premiul zilei. 

Câștigătoarea din fiecare zi va fi contactată de un reprezentant Euromedics. În cazul în care nu răspunde la telefon sau nu își revendică premiul, va fi desemnată câștigătoare urmatoarea viitoare mămică, în ordinea înscrierii din ziua respectivă.

Citiți aici, în detaliu, Regulamentul oficial al acestei Tombole publicitare.

 

Sarcină frumoasă și naștere ușoară !

Informează-ți și prietenii, cu un simplu click:
Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Prin completarea și trimiterea formularului, sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs personale, în cazul în care ați câștigat pentru a putea să vă contactăm și pentru a verifica dacă vă încadrați în criteriile de participare la concurs. Puteți alege ca datele să  fie sau nu păstrate și prelucrate pentru a primi ulterior oferte și promoții de la noi.

Aceste informații sunt păstrate 30 de zile de la data extragerii dacă ați ales să nu primiți alte oferte, sau max. până la data probabilă a nașterii. Puteți oricând să vă modificați sau să solicitați ștergerea datelor înregistrate aici, contactându-ne la [email protected]. Mai multe informații privind politicile noastre de protecția datelor, găsiți aici: Termeni de confidențialitate.

SC STEM LIFE SA, (Euromedics), e inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal cu nr. 18617. Afla despre Termenii de confidentialitate, aici.

Aboneaza-te la NEWSLETTER-ul EUROMEDICS, AICI.

Dand click pe butonul de abonare, consimti ca Euromedics (StemLife SA) sa-ti foloseasca datele pentru a-ti trimite informari, promotii si oferte.

Ne poti da un Like sau lasa un Mesaj direct pe pagina de Facebook