Dragi (viitoare) mămici,

 

Câştigaţi și în iunie cu EUROMEDICS !

 

Înscrieți-vă la concursul (tombola publicitară), organizat special pentru voi și obțineți unul dintre cele 25 de premii pe care vi le oferim acum!

 

·        Premiul ICărucior 3 în 1, BABY-MERC Q9, valoarea comercială – 1,579 lei. Acest produs este expus pe site-ul https://babymerc.ro/carucioare-baby-merc/ba/

 

·        Premiul II – Set Start Alaptare Tommee Tippee: Pompa de san manuala si accesorii – 3 seturi complete, valoarea comercială – 200,17 lei x 3 = 600,51 lei. Acest produs este expus și pe site-ul  https://beboo.ro/pompe-de-san-si-accesorii/993-tommee-tippee-promo-set-start-alaptare-pompa-de-san-si-tampoane-san.html

 

·        Premiul SPECIAL EUROMEDICS – 21 VOUCHERE (Cecuri în alb) de cate 500 euro – reducere la achiziționarea pachetului Premium.

 

Înscrierile pentru concurs se fac în perioada 6-30 iunie 2018.

 

Pot participa toate persoanele de sex feminin însărcinate, de pe întreg teritoriul ţării, care îşi înscriu datele în formularul de participare.

 

Premiile se vor extrage în data de 3 iulie, ora 12:00, prin intermediul www.random.org, iar câştigătoarele vor avea numele afişate în această pagină şi pe pagina noastră de Facebook (https://www.facebook.com/euromedics/ ).

Premiile nerevendicate se reportează.

 

Puteți citi aici, în detaliu, Regulamentul oficial al acestei Tombole publicitare.

 

 

ATENŢIE!

Condiţiile necesare şi suficiente pentru validarea premiilor sunt:

–         câştigătoarea sa fie însărcinată

–         câmpurile din formular să fie completate cu toate datele solicitate de către Organizator.

Formularele incomplete nu vor fi introduse în programul folosit pentru extragere.

Prin completarea formularului alăturat, puteți alege în mod expres ca datele personale pe care le completați sa fie sau nu păstrate și prelucrate și ulterior să puteți sau nu să fiți contactați telefonic, prin email sau prin intermediul rețelelor de socializare de către Euromedics (Stem Life S.A.), pentru a vi se comunica rezultatele acestei tombole și pentru transmiterea de informații comerciale.

Facand click pe butonul “Trimiteti”, acceptati ca am putea sa va prelucram datele, conform cu termenii descrisi aici. Puteti sa va razganditi in orice moment, să modificati datele personale  inregistrate la noi sau să solicitati dezabonarea si /sau stergerea acestor informatii din bazele noastre de date, contactandu-ne la: [email protected] sau [email protected]. Mai multe informatii privind polticile noastre de confidentialitate si protectia datelor, gasiti aici: Termenii de confidențialitate.

SC STEM LIFE SA, (Euromedics), e inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal cu nr. 18617. Afla despre Termenii de confidentialitate, aici.

Aboneaza-te la NEWSLETTER-ul EUROMEDICS, AICI.

Dand click pe butonul de abonare, consimti ca Euromedics (StemLife SA) sa-ti foloseasca datele pentru a-ti trimite informari, promotii si oferte.

Ne poti da un Like sau lasa un Mesaj direct pe pagina de Facebook