Premii zilnice!

Urmează să-ți mărești familia cu un bebe? Super! Atunci, poți câștiga și tu cu Euromedics!

 

Zilnic, prima graviduță înscrisă la concursul nostru, care încheie un contract pentru stocarea celulelor stem, primește:

 

  • 450 Euro – reducere la pachetul Premium Integral
  • În plus: 5 ani de stocare – cadou în valoare de 460 Euro
  • Mai mult de-atât: și o pompă de sân manuală Spectra Handy Plus în valoare de 99 lei, set complet (include și: biberon, tetină, cupă de silicon protecție, suport biberon, disc – garanție: 1 an) — o puteți vedea aici: https://www.educlass.ro/ 
  •  

Perioada de desfășurare a concursului este 12 septembrie – 31 octombrie 2018.

 

Câștigă la concursul nostru! Înscrie-te acum!

Tot ce ai de făcut este să completezi acest formular. Și, dacă esti prima înscrisă astăzi, te va contacta un reprezentant Euromedics. 

În cazul în care câștigătoarea nu răspunde la telefon sau nu își revendică premiul, în termen de 2 zile calendaristice, în ordinea înscrierii din ziua respectivă, va fi desemnată urmatoarea înscrisă.

Premiile obținute la acest concurs nu se cumulează cu alte discount-uri sau promoții.

Puteți citi aici, în detaliu, Regulamentul oficial al acestei Tombole publicitare.

Prin completarea și trimiterea formularului, sunteți  de acord cu prelucrarea datelor dvs personale, pentru participarea la concurs. Puteți alege ca datele dvs. să  fie sau nu păstrate și prelucrate ulterior, pentru a vi se transmite telefonic sau prin email și alte oferte și promoții de la Euromedics (Stem Life S.A.). Datele personale din acest formular sunt necesare pentru a putea să vă contactăm și pentru a verifica dacă vă încadrați în criteriile de participare la concurs. Aceste informații sunt păstrate maximum până la data probabilă a nașterii sau 30 de zile de la data înregistrării, dacă ați ales să nu mai primiți alte informații, pentru a asigura transparența în cazul unor eventuale verificări ulterioare. Puteți oricând să vă modificați datele personale sau să solicitați ștergerea acestora din bazele noastre de date, contactându-ne la: [email protected] . Mai multe informații privind polticile noastre de confidențialitate și protecția datelor, găsiți aici: Termeni de confidențialitate.

SC STEM LIFE SA, (Euromedics), e inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal cu nr. 18617. Afla despre Termenii de confidentialitate, aici.

Aboneaza-te la NEWSLETTER-ul EUROMEDICS, AICI.

Dand click pe butonul de abonare, consimti ca Euromedics (StemLife SA) sa-ti foloseasca datele pentru a-ti trimite informari, promotii si oferte.

Ne poti da un Like sau lasa un Mesaj direct pe pagina de Facebook