Mai multe șanse în 2019!

          Dragi (viitoare) mămici,

Câștigați unul dintre cele 22 de Premii acordate săptămânal, iar la sfârșitul concursului puteți obține Marele Premiu.

Premii extrase în fiecare săptămână:

sau:

  • Plus 11 Kituri-CADOU de recoltare celule stem.

Marele Premiu: Cărucior 3 în 1, BABY-MERC Q9.

(https://babymerc.ro/carucioare-baby-merc/ba/)

Fiecare participantă poate câștiga la oricare dintre extragerile care au mai rămas după ce s-a înscris.

Înscrieți-vă acum! Aveți mai multe șanse să câștigați.

La concurs pot participa persoanele de sex feminin însărcinate, care urmează să nască în România după data începerii concursului și după data la care se înregistrează în concurs și care îşi înscriu datele complete în formularul de participare.

O persoană se poate înscrie o singură dată, cu un singur nume, pe toată perioada concursului. O participantă poate câștiga un singur premiu pe parcursul desfășurării concursului.

Câștigătoarele Concursului nostru Mai Multe Șanse în 2019:  

  1. În prima săptămână a concursului, Badea Nicoleta, din Com.Izvoarele, județul Olt, a câștigat o Pompă de sân SPECTRA Handy Plus.
  2. În a doua săptămână a concursului, Mirica Alexandra, din Brăila, a câștigat un Încălzitor-Sterilizator Alecto BW-80 .

Felicitări câștigătoarelor!

Concursul se desfășoară între 01.01.2019 și 31.03.2019. Premiile se vor trage la sorți prin www.random.org. astfel: Premiile săptămânale – în fiecare zi de vineri, începând cu 11.01.2019 și până  în 22.03.2019;

Marele Premiu – în 02.04.2019.

Câștigătoarele vor fi anunțate în această pagină și pe Facebook –https://www.facebook.com/euromedics/

Tot în fiecare vineri, prima viitoare mămică înscrisă în cursul săptămânii, care dorește să recolteze celule stem la naștere, primește un KIT – Cadou. Numele acestor câștigătoare sunt anunțate telefonic de către reprezentanții Euromedics. 

Informează-ți și prietenii, cu un simplu click:

Facebook
WhatsApp
Twitter
Pinterest
Email
Prin completarea și trimiterea formularului, sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs personale,  pentru a verifica dacă vă încadrați în criteriile de participare la concurs. Puteți alege ca datele să  fie sau nu păstrate și prelucrate pentru a primi ulterior oferte și promoții de la noi. Aceste informații sunt păstrate 30 de zile de la data extragerii dacă ați ales să nu primiți alte oferte, sau max. până la data probabilă a nașterii. Puteți oricând să vă modificați sau să solicitați ștergerea datelor înregistrate aici, contactându-ne la [email protected] Mai multe informații privind politicile noastre de protecția datelor, găsiți aici: Termeni de confidențialitate.

SC STEM LIFE SA, (Euromedics), e inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal cu nr. 18617. Afla despre Termenii de confidentialitate, aici.

Aboneaza-te la NEWSLETTER-ul EUROMEDICS, AICI.

Dand click pe butonul de abonare, consimti ca Euromedics (StemLife SA) sa-ti foloseasca datele pentru a-ti trimite informari, promotii si oferte.

Ne poti da un Like sau lasa un Mesaj direct pe pagina de Facebook