Dragă viitoare mămică,

 

 Aștepți un copil. Îți dorești desigur nu doar o naștere ușoară, dar și să ai un copil sănătos, de nota zece! Și te gândești de pe-acum la viitorul său.

 

 Câștigă, indiferent de ziua care te-ai înscris la concurs.

 

·       În fiecare zi, prima (viitoare) mămică înscrisă câștigă Premiul 1, un kit Premium de recoltare  a celulelor stem la nastere, în valoare de 980 Euro.

·         Următoarele două graviduțe înscrise în concurs obțin Premiul 2 – câte un voucher in valoare de 592 € – reducere la pachetul PREMIUM integral.

·        Următoarele trei concurente înscrise  beneficiază de câte un voucher de reducere la pachetul PREMIUM în valoare de 500 euro!

 

Înscrie-te în concursul nostru !

 

Tot ce ai de făcut este să completezi formularul alăturat și să raspunzi la întrebarea pusă în formular.

 

Perioada de desfășurare a concursului este 1 august – 31 octombrie 2018.

În cazul în care câștigătoarele nu răspund la telefon sau nu își revendică premiul, în termen de 2 zile calendaristice, în ordinea înscrierii din ziua respectivă, vor fi desemnate alte câștigătoare.

 

Numele câștigătoarelor vor fi anunțate telefonic, zilnic, de către reprezentanții Euromedics.

 

Puteți citi aici, în detaliu, Regulamentul oficial al acestei Tombole publicitare.

 

Sarcină frumoasă și naștere ușoară !

Prin completarea și trimiterea formularului, sunteți  de acord cu prelucrarea datelor dvs personale, strict  pentru participarea la concurs.

Când completați formularul, puteți alege ca datele dvs.  să  fie sau nu și ulterior păstrate și prelucrate pentru a vi se transmite telefonic sau prin email oferte și promoții de la Euromedics (Stem Life S.A.).

Datele personale din acest formular sunt necesare pentru a putea să vă contactăm și pentru a verifica dacă vă încadrați în criteriile de participare la concurs. Aceste informații sunt păstrate maximum până la data probabilă a nașterii sau 30 de zile de la data extragerii, dacă ați ales să nu primiți oferte, pentru a asigura transparența în cazul unor eventuale verificări ulterioare.

 Puteți în orice moment să vă modificați datele personale înregistrate aici sau să solicitați ștergerea acestora din bazele noastre de date, contactându-ne la: [email protected] sau [email protected] Mai multe informații privind polticile noastre de confidențialitate și protecția datelor, găsiți aici: Termeni de confidențialitate.

SC STEM LIFE SA, (Euromedics), e inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal cu nr. 18617. Afla despre Termenii de confidentialitate, aici.

Aboneaza-te la NEWSLETTER-ul EUROMEDICS, AICI.

Dand click pe butonul de abonare, consimti ca Euromedics (StemLife SA) sa-ti foloseasca datele pentru a-ti trimite informari, promotii si oferte.

Ne poti da un Like sau lasa un Mesaj direct pe pagina de Facebook