Dragă viitoare mămică,

 

Câștigă, indiferent de ziua care te-ai înscris la acest concurs.

 

·       În fiecare zi, prima (viitoare) mămică înscrisă obține Premiul 1, un kit Premium de recoltare  a celulelor stem la nastere, în valoare de 900 Euro.

 

·         Următoarele două graviduțe înscrise în concurs câștigă Premiul 2 – câte un voucher in valoare de 592 € – reducere la pachetul PREMIUM integral.

 

·        Următoarele trei concurente înscrise  beneficiază de câte un voucher de reducere la pachetul PREMIUM în valoare de 500 euro!

Înscrie-te în concursul nostru!

 

Tot ce ai de făcut este să completezi formularul alăturat și să raspunzi la întrebarea pusă în formular.

Perioada de desfășurare a concursului este 1 august – 31 octombrie 2018. Numele câștigătoarelor vor fi anunțate telefonic, zilnic, de către reprezentanții Euromedics.

 

În cazul în care câștigătoarele nu răspund la telefon sau nu își revendică premiul, în termen de 2 zile, vor fi desemnate alte câștigătoare, în ordinea înscrierii din ziua respectivă.

Premiile obținute la acest concurs nu se cumulează cu alte discount-uri, promoții sau concursuri în desfășurare și sunt valabile doar pentru pachetele din aceasta ofertă. Pentru a participa la alte concursuri (exemplu:  Tombola Renault Clio) e necesar să solicitați reprezentanților noștri pachetele ce se înscriu în regulamentul specific acestora.

Puteți citi aici, în detaliu, Regulamentul oficial al acestei Tombole publicitare.

Sarcină frumoasă și naștere ușoară !

Prin completarea și trimiterea formularului, sunteți  de acord cu prelucrarea datelor dvs personale, strict  pentru participarea la concurs. Datele din acest formular sunt necesare pentru a putea să vă contactăm și pentru a verifica dacă vă încadrați în criteriile de participare la concurs. Puteți alege ca datele dvs. să  fie sau nu păstrate și prelucrate pentru a primi și ulterior oferte și promoții de la noi.
Aceste informații sunt păstrate 30 de zile de la data extragerii – dacă ați ales să nu primiți oferte  – sau maximum până la data probabilă a nașterii. Puteți în orice moment să vă modificați datele personale înregistrate aici sau să solicitați ștergerea acestora din bazele noastre de date, contactându-ne la [email protected] sau [email protected] Mai multe informații privind polticile noastre de protecția datelor, găsiți aici: Termeni de confidențialitate.

SC STEM LIFE SA, (Euromedics), e inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal cu nr. 18617. Afla despre Termenii de confidentialitate, aici.

Aboneaza-te la NEWSLETTER-ul EUROMEDICS, AICI.

Dand click pe butonul de abonare, consimti ca Euromedics (StemLife SA) sa-ti foloseasca datele pentru a-ti trimite informari, promotii si oferte.

Ne poti da un Like sau lasa un Mesaj direct pe pagina de Facebook