Câștigă un kit de recoltare!

Câștigă și tu la acest concurs!

 

  • În fiecare zi, prima (viitoare) mămică înscrisă poate obține Premiul 1, în valoare de 900 Euro, un kit Premium de recoltare  a celulelor stem la nastere.
  • Următoarele două graviduțe înscrise în concurs câștigă Premiul 2 – câte un voucher de 592 € – reducere la pachetul PREMIUM integral.
  • Următoarele trei concurente înscrise  beneficiază de câte un voucher de reducere la pachetul PREMIUM în valoare de 500 euro!

Perioada concursului este 1 august – 31 octombrie 2018.

Numele câștigătoarelor sunt anunțate telefonic, zilnic, de către reprezentanții Euromedics.

 

Găsești  aici, în detaliu, Regulamentul oficial al acestei Tombole publicitare.

 

Înscrie-te în concursul nostru!

Completează formularul și răspunde la întrebarea pusă acolo.

În cazul în care câștigătoarele nu își revendică premiul în termen de 2 zile, vor fi desemnate alte câștigătoare, în ordinea înscrierii din ziua respectivă.

Premiile obținute la acest concurs nu se cumulează cu alte discount-uri, promoții sau concursuri în desfășurare și sunt valabile doar pentru pachetele din aceasta ofertă. 

 

Sarcină frumoasă și naștere ușoară !

Prin completarea și trimiterea formularului, sunteți  de acord cu prelucrarea datelor dvs personale pentru participarea la acest concurs. Datele dvs. ne sunt necesare pentru a putea să vă contactăm și pentru a verifica dacă vă încadrați în criteriile de participare la concurs. Puteți alege ca datele dvs. să  fie sau nu păstrate și prelucrate pentru a primi și ulterior oferte de la noi.  Aceste informații sunt păstrate 30 de zile de la data extragerii – dacă ați ales să nu primiți oferte  – sau maximum până la data probabilă a nașterii. Puteți în orice moment să vă modificați datele personale înregistrate aici sau să solicitați ștergerea acestora din bazele noastre de date, contactându-ne la [email protected] sau [email protected] Mai multe informații privind polticile noastre de protecția datelor, găsiți aici: Termeni de confidențialitate.

SC STEM LIFE SA, (Euromedics), e inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal cu nr. 18617. Afla despre Termenii de confidentialitate, aici.

Aboneaza-te la NEWSLETTER-ul EUROMEDICS, AICI.

Dand click pe butonul de abonare, consimti ca Euromedics (StemLife SA) sa-ti foloseasca datele pentru a-ti trimite informari, promotii si oferte.

Ne poti da un Like sau lasa un Mesaj direct pe pagina de Facebook