Câştigaţi și în august cu EUROMEDICS !

Dragi (viitoare) mămici,

Înscrieți-vă la concursul (tombola publicitară), organizat special pentru voi și obțineți:

 

·        Premiul I – Cărucior 3 în 1, BABY-MERC Q9, valoarea comercială – 1,579 lei. Acest produs este expus pe site-ul https://babymerc.ro/carucioare-baby-merc/ba/

 

·        Premiul II – Set Start Alaptare Tommee Tippee: Pompa de san manuala si accesorii – 3 seturi complete, valoarea comercială – 200,17 lei x 3 = 600,51 lei. Acest produs este expus și pe site-ul  https://beboo.ro/pompe-de-san-si-accesorii/993-tommee-tippee-promo-set-start-alaptare-pompa-de-san-si-tampoane-san.html

 

Înscrierile pentru concurs se fac în perioada 1-31 august 2018.

 

Premiile se vor extrage în data de  3 septembrie, prin intermediul www.random.org, iar câştigătoarele vor avea numele afişate atât pe pagina noastră de Facebook (https://www.facebook.com/euromedics/ ) cât şi în această pagină de web-site.

Premiile nerevendicate se reportează.

 

Pot participa toate persoanele de sex feminin însărcinate, de pe întreg teritoriul ţării, care îşi înscriu datele în formularul de participare.

 

Puteți citi aici, în detaliu, Regulamentul oficial al acestei Tombole publicitare.

 

ATENŢIE!

Condiţiile necesare şi suficiente pentru validarea premiilor sunt:

–         câştigătoarea sa fie însărcinată

–         câmpurile din formular să fie completate cu toate datele solicitate de către Organizator.

Formularele incomplete nu vor fi introduse în programul folosit pentru extragere.

Prin completarea și trimiterea formularului alăturat sunteți  de acord cu prelucrarea datelor dvs personale, strict  pentru participarea la concurs.

Când completați formularul, puteți alege ca datele dvs.  să  fie sau nu și ulterior păstrate și prelucrate pentru a vi se transmite telefonic sau prin email oferte și promoții de la Euromedics (Stem Life S.A.).

Datele personale din acest formular ne sunt necesare pentru a putea să vă contactăm și pentru a verifica dacă vă încadrați în criteriile de participare la concurs.

Aceste informații sunt păstrate maximum până la data probabilă a nașterii sau 30 de zile de la data extragerii – dacă ați ales să nu primiți oferte  – pentru a asigura transparența în cazul unor eventuale verificări ulterioare.

Puteți în orice moment să vă modificați datele personale înregistrate aici sau să solicitați ștergerea acestora din bazele noastre de date, contactându-ne la [email protected] sau [email protected].

Mai multe informații privind polticile noastre de confidențialitate și protecția datelor, găsiți aici: Termeni de confidențialitate.

SC STEM LIFE SA, (Euromedics), e inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal cu nr. 18617. Afla despre Termenii de confidentialitate, aici.

Aboneaza-te la NEWSLETTER-ul EUROMEDICS, AICI.

Dand click pe butonul de abonare, consimti ca Euromedics (StemLife SA) sa-ti foloseasca datele pentru a-ti trimite informari, promotii si oferte.

Ne poti da un Like sau lasa un Mesaj direct pe pagina de Facebook