O VESTE BUNĂ! Aveți o șansă DUBLĂ de câștig.

 

Pentru că mărim miza: vă oferim DOUĂ  cărucioare în loc de unul singur, la Concursul lunii IULIE.

 

Înscrieți-vă la concursul (tombola publicitară), organizat special pentru voi și obțineți unul dintre premiile pe care vi le oferim acum!

 

Premiul I – Cărucior 3 în 1, BABY-MERC Q9, valoare comercială = 1,579 lei.

Acest produs este expus pe site-ul https://babymerc.ro/carucioare-baby-merc/ba/

 

Premiul II – Cărucior Lorelli model Star, valoare comercială = 267 lei.

Acest produs este expus pe site-ul: http://www.lorelli.eu/ro-ro/br-lorelli-classic/carucior-pentru-copii-star-cu-acoperitoare-1002053.html

 

Premiul III – Set Îngrijire și Igienă Bebeluși Tommee Tippee – 3 seturi, valoare comercială = 97,49 lei x 3 = 292,47 lei

Acest produs este expus pe site-ul: https://beboo.ro/sanatate-si-ingrijire/695-tommee-tippee-set-ingrijire-si-igiena-bebelusi.html

 

Înscrierile pentru concurs se fac în perioada 2-31 iulie 2018.

 

Pot participa toate persoanele de sex feminin însărcinate, de pe întreg teritoriul ţării, care îşi înscriu datele în formularul de participare.

Premiile se vor extrage în data de 1 august, ora 12:00, prin intermediul www.random.org, iar câştigătoarele vor fi anunţate telefonic şi vor avea numele afişate atât în această pagină de web-site cât şi pe pagina noastră de Facebook (https://www.facebook.com/euromedics/ ).

Premiile nerevendicate se reportează.

 

Puteți citi aici, în detaliu, Regulamentul oficial al acestei Tombole publicitare.

 

ATENŢIE!

Condiţiile necesare şi suficiente pentru validarea premiilor sunt:

–         câştigătoarea sa fie însărcinată

–         câmpurile din formular să fie completate cu toate datele solicitate de către Organizator.

Formularele incomplete nu vor fi introduse în programul folosit pentru extragere.

Înainte să faceți click pe butonul “Trimiteți”, puteți alege ca datele personale pe care le completați să fie sau nu păstrate și prelucrate și ulterior să puteți sau nu să fiți contactați telefonic sau prin email de către Euromedics (Stem Life S.A.), pentru transmiterea de oferte. Datele personale din acest formular sunt necesare pentru a putea să vă contactăm și pentru a verifica dacă vă încadrați în criteriile de participare la concurs. Aceste informații sunt păstrate maximum până la data probabilă a nașterii sau 30 de zile de la data extragerii, dacă ați ales să nu primiți oferte, pentru a asigura transparența în cazul unor eventuale verificări ulterioare. Puteți în orice moment să vă modificați datele personale înregistrate aici sau să solicitați ștergerea acestora din bazele noastre de date, contactându-ne la: [email protected] sau [email protected]. Mai multe informații privind polticile noastre de confidențialitate și protecția datelor, găsiți aici: Termeni de confidențialitate.

SC STEM LIFE SA, (Euromedics), e inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal cu nr. 18617. Afla despre Termenii de confidentialitate, aici.

Aboneaza-te la NEWSLETTER-ul EUROMEDICS, AICI.

Dand click pe butonul de abonare, consimti ca Euromedics (StemLife SA) sa-ti foloseasca datele pentru a-ti trimite informari, promotii si oferte.

Ne poti da un Like sau lasa un Mesaj direct pe pagina de Facebook