Ultima zi de înscriere la concurs este 20 decembrie (până la ora 8:00)! Au mai rămas:

Zile
Ore
Minute
Secunde

Primește de Sărbători!

Înscrie-te la concurs până pe 20 decembrie, ora 8:00 și câștigă unul dintre cele 7 (șapte) premii!

Premiile se extrag în  20 decembrie, iar numele câştigătoarelor vor fi afişate în această pagină și pe Facebook.

La concurs pot participa persoanele de sex feminin însărcinate, care urmează să nască în România după data înregistrării la concurs și care îşi înscriu datele complete în formular. Citiți aici  Regulamentul Tombolei „Primește de Sărbători”.

Informează-ți și prietenii, cu un simplu click:
Facebook
WhatsApp
Twitter
Pinterest
Email
Prin completarea și trimiterea formularului, sunteți de acord să vă prelucrăm datele personale,  pentru a verifica dacă vă încadrați în criteriile de participare la concurs. Puteți alege ca datele să  fie sau nu păstrate și prelucrate pentru a primi ulterior oferte și promoții de la noi.
Aceste informații sunt păstrate 30 de zile de la data extragerii dacă ați ales să nu primiți alte oferte, sau max. până la data probabilă a nașterii. Puteți oricând să vă modificați sau să solicitați ștergerea datelor înregistrate aici, contactându-ne la [email protected]. Mai multe informații privind politicile noastre de protecția datelor, găsiți aici: Termeni de confidențialitate

SC STEM LIFE SA, (Euromedics), e inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal cu nr. 18617. Afla despre Termenii de confidentialitate, aici.

Aboneaza-te la NEWSLETTER-ul EUROMEDICS, AICI.

Dand click pe butonul de abonare, consimti ca Euromedics (StemLife SA) sa-ti foloseasca datele pentru a-ti trimite informari, promotii si oferte.

Ne poti da un Like sau lasa un Mesaj direct pe pagina de Facebook