fbpx

Marele Premiu:

1 Patut Co-Sleeper 3 in 1
Lionelo Timon

1 Premiu Zilnic:

KIT de recoltare celule stem +
Pachetul "Suport Financiar"

*Prima concurenta inscrisa a zilei castiga un KIT de recoltare a celuelor stem si pachetul "Suport Financiar" - care pot fi folosite la pachetul de stocare a celulelor stem PREMIUM din oferta standard a Euromedics.

Concursul se desfasoara in perioada

04 Decembrie 2020  – 15 Ianuarie 2021

Inscrierea la concurs este GRATUITA!

Inscrierea trebuie facuta doar 1 singura data / participant.

Extragerea Premiului se va face la sfarsitul concursului, intre 15 Ianuarie si 25 Ianuarie 2020 –  si va fi anuntata pe site-ul Euromedics, pe aceasta pagina.

–––––––––––-

Acest concurs se adreseaza doar persoanelor de sex feminin, majore, care nasc pe teritoriul romaniei. Inscrierea corecta depinde de aceste calitati.

––––––––––––

 Kit-ul  de recoltare si Pachetul „Suport Financiar” vor fi castigate de prima concurenta care se inscrie in ziua respectiva. 

Aceasta va fi anuntata telefonic sau prin email despre detaliile premiului zilnic in max. 48h.

Kit-ul  de recoltare si Pachetul „Suport Financiar” pot fi folosite numai impreuna cu pachetele de stocare din oferta Euromedics. KIT-ul se poate reporta si nu se poate valorifica in bani sau alte serviciii.

––––––––––––

Conditii de participare:

  • Varsta minima pentru participare este de 18 ani impliniti la momentul inscrierii.
  • Participanta trebuie sa fie de sex feminim si insarcinata la momentul inscrierii.
  • Participanta trebuie sa fie rezidenta in Romania si sa nasca pe teritoriul Romaniei.
  • Participanta trebuie sa fie de acord cu regulamentul concursului prezentat in josul formularului.

Anunta si o prietena prin:

Te rugam sa completezi formularul de inscriere doar 1 singura data

Prin completarea și trimiterea formularului, sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs personale,  pentru a verifica dacă vă încadrați în criteriile de participare la concurs. Puteți alege ca datele să  fie sau nu păstrate și prelucrate pentru a primi ulterior oferte și promoții de la noi. Aceste informații sunt păstrate 30 de zile de la data extragerii dacă ați ales să nu primiți alte oferte, sau max. până la data probabilă a nașterii. Puteți oricând să vă modificați sau să solicitați ștergerea datelor înregistrate aici, contactându-ne la [email protected]. Mai multe informații privind politicile noastre de protecția datelor, găsiți aici: Termeni de confidențialitate.

ro_RORomână