fbpx

Banca de Celule Stem Euromedics Stem Life Bank are urmatoarele acreditari/certificari:

Agentia Nationala de Transplant

Ministerul Sanatatii DSP – Bucuresti

ISO 9001:2015

GMP (Good Manufacturing Practice)

 

Agentia Nationala de Transplant
    Acreditarea a fost obtinuta in urma inspectiei efectuate de catre personalul Autoritatii Nationale de Transplant, care prin adresa nr. 21/13.10.2017, decide ca societatea Stem Life S.A. indeplineste criteriile de acreditare pentru urmatoarele activitati:BANCA DE CELULE STEM HEMATOPOIETICE DIN SANGELE PLACENTAR, MOSTRE DE SANGE DIN CORDONUL OMBILICAL, MOSTRE DE TESUT DIN CORDONUL OMBILICAL SI/SAU CELULE STEM MEZENCHIMALE DIN TESUTUL CORDONULUI OMBILICAL.

Autorizatie Sanitara de Functionare nr.1792/01.07.2013, eliberata de Ministerul Sanatatii Directia de Sanatate Publica a Municipiului Bucuresti, pentru obiectivul “Banca de cellule stem”

Certificat pentru Sistemul de Management al Calitatii, numar de inregistrare 82Q15989/05.07.2017, pentru activitatea de “Banca de stocare tesuturi si cellule” in conformitate cu cerintele ISO 9001:2015, Standardului International

Certificat pentru Sistemul de Management, numar de inregistrare 13G15989/19.01.2015, pentru activitatea de “Banca de stocare tesuturi si cellule” in conformitate cu cerintele GMP.

   

     Bunele practici de fabricație (GMP/BPF) sunt practicile necesare pentru a se conforma liniilor directoare recomandate de agențiile care controlează autorizarea și acordarea de licențe pentru fabricarea și vânzarea produselor alimentare, a produselor medicamentoase și a produselor farmaceutice active.

 

   Aceste orientări prevăd cerințe minime pe care un producător farmaceutic sau de produse alimentare trebuie să le îndeplinească pentru a se asigura că produsele sunt de înaltă calitate și nu prezintă niciun risc pentru consumator sau public.

Adresa noastra:

Vrei o cariera la noi?

Click mai jos pentru cursuri

ro_RORomână