fbpx

   Euromedics Cryo/Bank – Banca de celule stem ofera familiilor din Romania flexibilitatea maxim posibila in personalizarea ofertei de recoltare, procesare si depozitare a celulelor stem – separate din sangele cordonului ombilical si a tesutului de cordon ombilical – cu stocarea probelor in Romania si/sau in Germania.

   Banca de celule stem Euromedics Cryo/Bank Romania, parte a grupului international Euromedics Swiss ofera clientilor sai siguranta si confortul unei relatii indelungate si stabile, conformandu-se standardelor de calitate cele mai inalte in privinta transportului, procesarii si stocarii sangelui din tesutului ombilical.

  Pe langa acreditarile obligatorii, certificarile primite (GMP/Bunele practici de fabricatie si Sistemul de Management al calitatii ISO 9001:2015) atesta calitatea serviciilor noastre si ne obliga la o pregatire intensa a intregii echipe, de la biologii din laborator, pana la reprezentantii medicali care sunt mereu alaturi de clientii nostri.

   Echipa Euromedics, formata din personal calificat si cu o experienta vasta in domeniul procesarii si stocarii celulelor stem umane, detine metode stiintifice si protocoale proprii pentru a procesa doua tipuri de celule stem:

  • Celule stem hematopoietice obtinute din sangele cordonului ombilical
  • Celule stem mezenchimale obtinute din tesutul cordonului ombilical
       

 Relatia stabila pe termen lung oferita clientilor nostri este garantata si prin investitiile noastre continue in resurse, cercetare si personal.

   In noul nostru sediu, o cladire noua, moderna si utilata dupa cele mai inalte standarde, urmeaza cat de curand sa-si transfere activitatea laboratorul si recipientele de criogenare ale bancii noastre. Tot aici, ar urma, in viitorul apropiat sa se creeze si un centru de cercetare, al acestor celule STEM care creeaza sanatate si salveaza vieti.

   Acest lucru este posibil multumita celor aproape 10.000 de clienti, familii din Romania care au ales sa-si asigure viitorul sanatatii copiilor lor cu ajutorul nostru.

ro_RORomână