Tombola

Dragi (viitoare) mămici,

   Puteţi să câştigaţi în această lună, Noiembrie, un Sistem de supraveghere audio-video a copilului dumneavoastră sau un cântar electronic!

   Vă invităm să participaţi, pentru aceasta, la un concurs (tombolă), pe care EUROMEDICS CRYO/BANK - Banca de Celule STEM îl organizează acum, special pentru voi.

   *Pot participa toate persoanele de sex feminin însărcinate, de pe întreg teritoriul ţării, care îşi înscriu în formularul de participare datele solicitate.
   Puteţi să vedeţi în detaliu premiile noastre, aici:

-Premiul I – Sistem de supraveghere audio-video 4.3” ALECTO – Model DVM-260, valoare comerciala - 779,45 lei. - LINK

-Premiul II – Cantar electronic pentru bebelusi ALECTO – Model BC – 10, valoare comerciala - 209,44 lei. - LINK

   Premiile se vor extrage pe 5 decembrie, prin intermediul www.random.org, iar câştigătoarele vor fi anunţate telefonic şi vor avea numele afişate atât pe pagina noastră de Facebook (facebook.com/euromedics) cât și pe această pagină.

ATENŢIE!
Condiţiile necesare şi suficiente pentru validarea premiilor sunt:
-câştigătoarea sa fie însărcinată
-câmpurile din formular să fie completate cu datele solicitate de către Organizator.

*Formularele incomplete nu vor fi introduse în programul folosit pentru extragere.

   *Nota: Prin inscrierea la tombola EUROMEDICS CRYO/BANK, participanţii îşi exprimă acordul ca datele lor personale să poată fi folosite de către Euromedics (si parteneri), în scopul unor potenţiale informări cu privire la produsele, ofertele şi promoţiile Euromedics Cryo/Bank.   Valoarea totala a premiilor este de de aproximativ 1.000 de lei.