MISIUNE, VIZIUNE SI VALORI

“Jur! Voi indura ingrijirea bolnavilor spre folosul lor, pe cat ma vor ajuta puterile si mintea, si ma voi feri sa le fac orice rau si orice nedreptate. Nu voi incredinta nimanui otravuri, daca-mi va cere, si nici nu voi indemna la asa ceva; tot astfel nu voi incredinta nici unei femei leacuri care sa o ajute sa lepede.

Jur! Imi voi petrece viata si imi voi indeplini mestesugul in nevinovatie si curatenie.

Jur! In orice casa as intra, voi intra spre folosul bolnavilor, pazindu-ma de orice fapta rea si stricatoare comisa cu buna stiinta, mai ales de ademenirea femeilor si a tinerilor, liberi sau sclavi.

Jur! Orice as vedea si as auzi in timp ce-mi fac meseria sau chiar in afara de aceasta, nu voi vorbi despre ceea ce nu-i nici o nevoie sa fie destainuit, socotind ca, in asemenea imprejurari, pastrarea tainei este o datorie.

Jur! Daca voi respecta acest legamant fara sa-l calc, fie sa ma bucur pe deplin de viata si de meseria mea, pururi cinstit de ceilalti; iar daca il voi nesocoti si voi fi un sperjur merit sa am o soarta dimpotriva!”

 

JUR, JUR, JUR!
(citat partial din “Juramantul lui Hiprocrate”)

 

MISIUNE

Misiunea noastra este sacra si reprezinta o obligatie de protejare fata de familiile din Romania , de asigurare a sanatatii si calitatii vietii copiilor lor. Si toate acestea se pot realiza prin pastrarea si utilizarea  unui dar nepretuit –  celulele stem.

 

VIZIUNE

Viziunea noastra este sa devenim  prima si cea mai de buna optiune pentru parintii, medicii, colaboratorii din Romania si din lume.

Target-ul nostru este ca, pana in anul 2020, Euromedics sa fie considerata cea mai buna si integrata companie de celule stem, avand  cele mai performante laboratoare din lume.

 

VALORI

Valorile fundamentale adoptate si protejate de Euromedics  sunt urmatoarele:

Profesionalism. Profesionistii nostri detin cel mai bun know-how in procesarea celulelor stem; folosim tehnologie de ultima generatie; colaboram cu cei mai buni cercetatori si profesionisti in domeniu.

Transparenta. Suntem prima banca de celule stem care si-a deschis portile pentru publicul din Romania, prin aceasta oferind tuturor clientilor si profesionistilor din domeniul medical o perspectiva completa asupra pasilor implicate in procesarea si stocarea de celule stem.

Inovare. Suntem creatorii de inovatie prin stiinta si nu prin imitatie ! Profil strict stiintific.

Respect. Acesta este un stil de viata. Am construit aceasta companie pentru a echilibra antreprenoriatul si valorile etice cum ar fi: respectful pentru umanitate, mediul inconjuratoe, legii si respect fata de comunitatea sociala cu care Euromedics se identifica.

Calitatea vietii. Intrebati-va care este cel mai important lucru pe care trebuie sa il ai pentru o viata de calitate. Primul raspuns va fi : SANATATE.

Educatie. Consideram ca, impreuna cu personalul medical de specialitate si comisia noastra stiintifica, avem obligatia sa informam viitorii parinti despre ultimele descoperiri ale stiintei in materie de sanatate. Pentru aceasta, am creat un program educational gratuit, pentru toate familiile interesate din Romania.