CUVANT INAINTE

“In primul rand, doresc sa va urez bun venit in marea noastra familie si sa va multumesc pentru increderea acordata. In urma cu o saptamana, cu mare bucurie am acceptat solicitarea Directorului de Marketing de a va scrie cateva randuri.

Scopul meu nu este de a vorbi cu cuvinte “mari” despre realizarile companiei si nici sa va vorbesc despre mine in general.

As dori insa sa va spun cateva cuvinte despre ideologia care se gaseste in spatele “Euromedics” si in baza careia isi croieste drumul Euromedics. Pentru conceperea acestei ideologii trebuie sa-ti determini scopul.

Am stat deci, m-am concentrat sa gasesc scopul care va evidentia ideologia viitoarei Euromedics si am notat totul pe o coala de hartie.

Asa am ajuns la concluzia ca toate actiunile si activitatile trebuie sa conduca catre dezvoltarea si protejarea vietii umane, iar profitul sa provina numai din activitati care sprijina umanitatea sau in final, acest sprijin sa reprezinte satisfactia faptului ca imi fac datoria de om si de parinte in primul rand.

In perioada in care am decis care este scopul infiintarii acestei companii am avut o intalnire cu doi profesori  de la Universitatea de Medicina Harvard iar subiectul principal al discutiei noastre a fost “medicina viitorului si biotehnologia”.

In urma acestei intalniri mi s-a confiemat faptul ca scopul meu a venit in intimpinarea propunerii acestor renumiti  profesori  de medicina de a activa in domeniul medicinei regenerative care se dezvolta cu o rapiditate uimitoare. Imi amintesc foarte clar cuvintele unuia dintre ei:

“Lumea, in cativa ani’ va cunoaste una dintre cele mai mari descoperiri din istorie. Aceasta descoperire va face diferenta dintre medicamentele uzuale care circula pe piata pentru tratamentele unor boli si “medicamentele personale” a caror sursa vor fi celulele stem”.

Am fost foarte bucuros pentru ca gasisem in sfarsit, drumul care ma conducea catre realizarea scopului meu. In continuare  a fost din nou interesant, pentru ca trebuia sa construiesc temelia acestei idei. Am vrut sa creez inovatie prin stiinta si nu prin imitatie si asta este foarte important. Profilul nostru este strict stiintific si social, fara abatere!

Doamnelor si domnilor acesta este adevaratul profit al companiei si investitia mea: omul si demitatea sa.

 

Presedintele companiei

GEORGIOS SYKIOTIS