Banca de Celule Stem Euromedics Stem Life Bank are urmatoarele acreditari/certificari:

  • Agentia Nationala de Transplant
  • Ministerul Sanatatii DSP – Bucuresti
  • ISO 9001:2015
  • GMP (Good Manufacturing Practice)
  1. Agentia Nationala de Transplant
        Acreditarea a fost obtinuta in urma inspectiei efectuate de catre personalul Autoritatii Nationale de Transplant, care prin adresa nr. 21/13.10.2017, decide ca societatea Stem Life S.A. indeplineste criteriile de acreditare pentru urmatoarele activitati:BANCA DE CELULE STEM HEMATOPOIETICE DIN SANGELE PLACENTAR, MOSTRE DE SANGE DIN CORDONUL OMBILICAL, MOSTRE DE TESUT DIN CORDONUL OMBILICAL SI/SAU CELULE STEM MEZENCHIMALE DIN TESUTUL CORDONULUI OMBILICAL.
  2. Autorizatie Sanitara de Functionare nr.1792/01.07.2013, eliberata de Ministerul Sanatatii Directia de Sanatate Publica a Municipiului Bucuresti, pentru obiectivul “Banca de cellule stem”
  3. Certificat pentru Sistemul de Management al Calitatii, numar de inregistrare 82Q15989/05.07.2017, pentru activitatea de “Banca de stocare tesuturi si cellule” in conformitate cu cerintele ISO 9001:2015, Standardului International
  4. Certificat pentru Sistemul de Management, numar de inregistrare 13G15989/19.01.2015, pentru activitatea de “Banca de stocare tesuturi si cellule” in conformitate cu cerintele GMP.

   Bunele practici de fabricație (GMP/BPF) sunt practicile necesare pentru a se conforma liniilor directoare recomandate de agențiile care controlează autorizarea și acordarea de licențe pentru fabricarea și vânzarea produselor alimentare, a produselor medicamentoase și a produselor farmaceutice active.

   Aceste orientări prevăd cerințe minime pe care un producător farmaceutic sau de produse alimentare trebuie să le îndeplinească pentru a se asigura că produsele sunt de înaltă calitate și nu prezintă niciun risc pentru consumator sau public.

Ne poti da un Like sau lasa un Mesaj direct pe pagina de Facebook